Adam Levine a primit o stea pe Walk of Fame

Publicat pe

Celebra Alee a Celebrităților (Walk of Fame) din Hollywood se umple de stere. De această dată norocosul este Adam Levine, solitstul trupei Maroon 5.

 

Adam Levine a primit o stea pe Walk of FameAdam Levine a primit o stea pe Walk of Fame

 

 

Cântărețul a primit celebra stea ieri, 10 februarie în cadrul unei inaugurări în cadrul căreia Blake Shelton, precum și legenda rock Sammy Hagar au susținut discursuri . Alături i-au fost soția, fiica, părinții dar și prieteni din industria muzicală cum ar fi Gwen Stefani.

Steaua dedicată cântăreţului este cea de-a 2.601-a stea pe Walk of Fame, din categoria celebrităţilor din industria muzicală.

Adam a împărtășit cu fanii bucuria și onoare pe care o are, postând o fotografie cu steaua și însoțită de descrierea: 'Fără cuvinte..'

 

 

 

 

Adam Levine este solistul și chitaristul trupei Maroon 5. Trupa a primit până acum patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award.

Aceștia au susținut un concert în luna iunie a anului trecut, în  Romania. Fanii săi au așteptat cu nerăbdare să urmărească reușita idolului lor, care și-a primit recunoștința oficială prin steaua de pe Aleea Celebrităților.

Bianca Ion
Foto: Facebook, Hepta
Citește și: 
Prima fotografie cu fetița lui Adam Levine  

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter