Jamie Dornan – Actorul aflat în centrul atenţiei în luna îndrăgostiţilor

Publicat pe

Luna îndrăgostiților îl aduce din nou în centrulatenției pe Jamie Dornan, odată cu premierafilmului „Fifty Shades Darker'. Cuaceastă ocazie, descoperă lucruri pe care nule știai despre irlandezul de 34 de ani, care a cucerit cu rolul lui Christian Grey.

 

THE GOLDEN TORSO: Înainte de a cuceri inimile femeilor din toată lumea cu rolul din „Fifty Shades of Grey, Jamie a fost un renumit model de lenjerie intimă. Iar datorită corpului său perfect și pătrățelelor de pe abdomen, New York Times l-a poreclit „The Golden Torso.
„Ce înseamnă asta? Mă gândesc că trebuie să fie un compliment. Așa sper, a declarat amuzat Jamie atunci când a fost întrebat dacă știa de acest nickname. La cum arată, nici nu este de mirare că a fost ales pentru rolul playboy-ului miliardar Christian Grey.
TALENTE NEBĂNUITE: Pe lângă trupul perfect, care l-a ajutat în cariera de model, și talentul actoricesc, Jamie este și un foarte bun cântăreț. În anii 2000, a făcut parte dintr-o formație folk, numită „Sons of Jim, unde a cântat la voce și chitară. Au scos chiar și un album împreună, dar n-au avut prea mare succes, iar în 2008, trupa s-a destrămat. Și-a încercat norocul și în rugby. A jucat o perioadă la echipa Belfast Harlequins, dar apoi a realizat că își dorește o carieră cinematografică. O altă pasiune a sa este golful. Participă deja de doi ani la campionatul Alfred Dunhill Links, din Scoția, unde anul trecut a făcut echipă cu jucătorul profesionist Tyrell Hatton, alături de care a ieșit pe locul patru în clasament.
IUBIRILE SALE: În 2003, pe vremea când era încă model, Jamie a participat la o sedință foto unde a cunoscut- o pe actrița Keira Knightley. Cei doi au fost deosebit de discreți în privința relației, fiind văzuți pentru prima dată împreună abia în 2004. După doi ani, și-au luat la revedere, iar apoi a urmat o serie de alte celebrități cu care Jamie s-a întâlnit, de la Sienna Miller și Mischa Barton, până la Lindsay Lohan și Kate Moss. Dar cea care i-a cucerit inima definitiv este actrița și compozitoarea Amelia Warner, pe care, în 2013, a luat-o de soție. În același an a venit pe lume și primul lor copil, Dulcie, iar în martie 2016 s-a născut și Phoebe. „Să devin tată este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Fiecare zi este mai bună și știu că este cel mai important rol din viața mea, spunea Jamie.
CEA MAI COOL GAȘCĂ: Este prieten vechi cu actorii Eddie Redmayne și Andrew Garfield, pe care i-a cunoscut la castinguri. Cei trei au fost cândva colegi de cameră, iar în 2014, într-un interviu în care a vorbit despre primii ani petrecuți în L.A., Jamie spunea: „Obișnuiam să mergem la Standard Hotel, în partea de vest a Hollywoodului, și împărțeam un sendviș între noi pentru a ieși mai ieftin.
COMPLEXE: Cine s-ar fi gândit că Jamie ar avea complexe? Ei bine, frumușelul actor a declarat în nenumărate rânduri că nu este deloc încântat de felul în care merge, și nu este singurul care a remarcat asta. „Colegii de școală, regizorii, chiar și soția mea, toți mi-au sugerat să-mi schimb mersul. Pentru «Fifty Shades of Grey» am fost nevoit să iau câteva lecții de foxtrot. În schimb, este foarte mândru de barba lui: „Mă ajută să mă simt mai viril, îmi dă încredere și îmi permite să mă comport foarte diferit. Deci, fără barbă nu prea îmi place de mine. În plus, am și nasul puțin strâmb, l-am rupt de vreo două-trei ori, nici nu mai țin minte, spunea Jamie într-un interviu în The Guardian.

 

Adina Vilcea

 

Citeste si:
Jamie Dornan, între soție și iubita din „50 Shades Darker', la premiera filmului de la Londra

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter