Adda a fost bătută crunt de fostul iubit: ”M-a dat cu capul de beton lângă un club. Mi-a dislocat maxilarul”

Publicat pe

Adda a fost bătută crunt de fostul iubit! Frumoasa artistă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, cu care are și un copil. Cu toate astea, în trecut a avut parte de o relație tumultuoasă și totodată violentă, care i-a adus doar lacrimi pe față. În carte pe care tocmai a lansat-o, cântăreața vorbit fără perdea despre trecutul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda a lansat săptămâna trecută cartea „Cele 3 ADDA', unde a vorbit pe larg despre viața ei de până acum. De la prezent și boala Lyme cu care se confrtună, până la anii adolsecenței și ai copilăriei. Printre numeroasele povești, artista și-a făcut curaj și a vorbit și despre o fostă relație.

Adda a fost bătută crunt de fostul iubit: 'M-a dat cu capul de beton lângă un club. Mi-a dislocat maxilarul'Adda a fost bătută crunt de fostul iubit: 'M-a dat cu capul de beton lângă un club. Mi-a dislocat maxilarul'

Din nefericire, Adda a fost supusă la numeroase acte de violență de un fost iubit. Din ceea ce a mărturisit artista în cartea ei, bărbatul nu era de acord cu nimic din ceea ce făcea sau spunea. De asemenea, fiecare întâlnire a lor se rezuma totodată și la jigniri și lovituri dure. Cântăreața a ales să-i țină secret numele, însă cert este că nu a dus deloc un trai bun cu el cât timp au avut o relație.

Citește și: Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme:'Părinții mei vor afla multe lucruri noi'

Citește și: Adda a cunoscut sărăcia la debutul ca artist:„Să ai hit pe radio și să mănânci covrigi de la metrou'

Citește și: Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian. Horia Brenciu a confirmat sarcina:„Cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel'

Citește și: Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant:”Nu le dau bani, nu există salariu și pauză”

Adda a fost bătută crunt de fostul iubit

De-a lungul timpului Adda nu a avut deloc o viață ușoară. A trecut prin numeroase momente grele și crunt, inclusiv pe plan sentimental, când a fost lovită crunt de fostul iubit. Bărbatul a lovit-o până i-a dislocat maxilarul, iar apoi a plecat și a lăsat-o singură pe stradă, fără ajutor.

O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere. Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate', a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.

Adda: 'M-a dat cu capul de beton'

Actele de violență nu erau deloc rare, ci din contră, la ordinea zilei. Deși conștientiza că nu este ok să rămână într-o astfel de relație toxică, Adda se lăsa manipulată de cel pe care credea că-l iubește. Totul până într-o zi, când bătăile au devenit din ce în ce mai grave și s-a ajuns să o dea chiar și cu capul de beton pe stradă.

Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urât la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat.

A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!', a mai scris Adda în cartea pe care a lansat-o.

Adda a vorbit despre boala Lyme în cartea ei

Ce-i drept, când vine vorba de trecut, Adda se gândește de multe ori cu lacrimi în ochi la momente prin care a trecut. Acum, se bucură de un soț iubitor, alături de care și-a întemeiat o familie frumoasă și au un copil minunt împreună. Cu toate astea, nu est pe deplin fericită, tocmai din cauza problemelor de sănătate. Adda nu a ezitat și a vorbit pe larg despre boala Lyme cu care se confruntă, cât și de restul afecțiunilor pe care le are, cum sunt cele două chisturi mici de pe creier.

Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența. Tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat. Să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni. Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (…)

Practic, regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (…) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu. Am două micuțe pe creier, sunt micuțe’a mărturisit Adda pe InstaStory.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter