Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: ”Părinții mei vor afla multe lucruri noi”

Publicat pe

Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Nu mai este un secret faptul că îndrăgita artistă are un trecut destul de tumutuos. Asta nu este tot însă, fiindcă de o perioadă de timp se confruntă cu boala Lyme. Cântăreața a dorit să se afișeze în fața lumii naturală și a vorbit fără perdea despre viața ei de până acum, cu bune și cu rele. Totodată a spus pe larg ce înseamnă, de fapt, boala Lyme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Artista urmează să o lanseze chiar săptămâna aceasta. Vreme de un an și jumătate, medicii i-au greșit diagnosticul și a fost nevoită să îndure clipe critice. Și-a pus viața în pericol de nenumărate ori, deși nu a povestit asta nimănui până acum. Odată cu aflarea noului diagnostic dat de medici și cu începerea tratementului dur, Adda și-a pus gândurile pe foi. Boala Lyme nu doar că a devenit un 'dușman' pentru ea, ci i-a și spulberat mai multe dorințe.

Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: 'Părinții mei vor afla multe lucruri noi'Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: 'Părinții mei vor afla multe lucruri noi'

În cartea pe care o să o lanseze în curând, Adda este mai sinceră ca niciodată. Artista povestește despre cele mai grele momente prin care a trecut, dar și despre cât de frumoasă este viața. Cu bune și cu rele, cântăreața luptă pentru a fi bine și a se vindeca de boala Lyme. Știe că are acasă un fiu adorabil, un soț exemplar, cât și o mulțime de oameni care o iubesc și o susțin.

Citește și: Adda a făcut febră natural, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme:„Semn că funcționează. Mă simt ca naiba, dar sunt fericită'

Citește și: Adda are două chisturi pe creier și îi tremură mâna și piciorul:”Boala Borrelia nu vine singură”

Citește și: Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil:„Mănânc…'. A decis ca Andreea Bălan să nu mai fie nașa bebelușului

Citește și: Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite:”Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot”

Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme

În ultimii ani, Adda a vizitat numeroși medici privind problemele ei de sănătate. După ce i s-a greșit diagnosticul de mai multe ori și a urmat numeroase tratament, s-a aflat și boala de care suferea cu adevărat. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme şi boala zgârieturii de pisică, ambele fiind crunte și greu de trecut peste ele. Cu toate astea, frumoasa cântăreață este din ce în ce mai bine și privește cu optimism în viitor.

'Cartea o lansez vineri. De vineri dimineață se poate comanda, este o carte despre viața mea, dar și despre problema mea, despre diagnosticul meu, despre drumul spre diagnosticul meu, despre tot ce s-a întâmplat, e ca un fel de puzzle, treci așa, cumva, prin mai mulți ani, descoperi la final că totul este conectat…', a declarat, în exclusivitate pentru SpyNews.ro, Adda.

Adda, mai sincercă și vulnerabilă ca niciodată

Cu toții o știm pe Adda ca fiind artista căreia niciodată nu-i lipsește zâmbetul de pe față și glumele din program. Ei bine însă, după stabilirea diagnosticului a avut numeroase momente în care s-a arătat și vulnerabilă în fața fanilor. Asta nu este tot. Frumoasa cântăreață și-a pus gândurile pe foi, fiind mai sinceră ca niciodată cu și despre viața ei de până acum. Nu a ezitat și a vorbit despre boala Lyme, tocmai fiindcă nu sunt deloc puține persoanele care suferă de acest diagnostic. Adda a spus totul despre boala Lyme, de la debut și până în prezent, cu simptome, stări și tratamente.

'Este o carte motivațională, e foarte sinceră, unde îmi spun povestea și spun foarte multe chestii personale, pe care nu le-am mai spus niciodată, chiar și părinții mei o să afle lucruri noi. În titlu este vorba despre cele trei personalități ale mele: Adda mică, copilul interior, Alexandra, care este Războinica Luminii și Adda Balada, care este artistul. Practic, este un conflict între minte, trup și suflet', a mai precizat cântăreața.

Adda are două chisturi pe creier

Adda a vorbit deschis despre boala pe care o are de atâta vreme și le-a oferit fanilor informații despre care nu a mai vorbit până acum. Se știa cu ce boală a fost diagnosticată real ultima dată, cât și ce tratament urmează, însă asta nu este tot. Îndrăgita artista a scos la iveală și că pe lângă acestea are două chisturi mici pe creier.

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul. Pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat mii de euro. (…)

Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența. Tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat. Să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni. Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (…)

Practic, regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (…) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe’, a mărturisit Adda pe InstaStory, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter