Adda și Cătălin au aniversat 4 ani de căsătorie. Cum arăta fosta concurentă de la Asia Express 3 în rochie de mireasă "cu Alex în burtică"

Publicat pe

Pe cât se ceartă de zgomotos, pe atât de mult se iubesc și, cu bune și cu rele, Adda și Cătălin au aniversat 4 ani de căsătorie și merg mai departe. Foștii concurenți de la Asia Express 3 au postat pe rețelele de socializare fotografii de la nuntă, iar fanii și-au putut aminti cum arăta Adda mireasă, „cu Alex în burtică”.

Adda și Cătălin au aniversat 4 ani de căsătorie. Cum arăta fosta concurentă de la Asia Express 3 în rochie de mireasă "cu Alex în burtică"Adda și Cătălin au aniversat 4 ani de căsătorie. Cum arăta fosta concurentă de la Asia Express 3 în rochie de mireasă "cu Alex în burtică"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ziua despre care spune că a fost una dintre cele mai fericite din viața ei, Adda a ales să poarte o rochie de mireasă cu spatele transparent și o coafură lejeră, în timp ce Cătălin Rizea a optat pentru un costum elegant. În fotografiile postate de cântăreață pe Instagram se poate vedea că Bubu, cățelul lor, a fost nelipsit de la nuntă și chiar a luat parte la ceremonie din primul rând pentru că Adda l-a ținut tot timpul în brațe.

Totodată, fosta concurentă de la Asia Express le-a dezvăluit fanilor că în ziua nunții era însărcinată cu băiețelul lor, Alex.

„Acum 4 ani, la starea civilă. Cu Alex în burtică și cu Bubu în brațe! Ziua în care au zis nebunii „DA'!', a scris Adda la fotografiile postate pe Instagram.

„Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine…'

Adda și Cătălin au fost una dintre cele mai controversate echipe din cel de-al treilea sezon Asia Express pentru că nu au ținut cont de camere și, când au simțit nevoia să se certe, s-au certat cu patimă.

„Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie. Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încapățânați. Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli – ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm.

Nu există să dormim separat sau supărați sau să nu vorbim deloc. Oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm. Noi suntem foarte fericiți cu iubirea noastră, suntem mândri că avem o dragoste atipică, cum ar putea spune unii, însă noi știm cel mai bine ce se află în inimile noastre și atât contează, cel puțin pentru noi doi.”, a declarat ADDA pentru VIVA!.

„Suntem îndrăgostiți mereu”

„Pe lângă faptul că suntem soț și soție, părinți, noi doi suntem și cei mai buni prieteni. Râdem foarte mult împreună și, mai ales, unul de celălalt. Ne tachinăm mult.

Ne înțepăm la fiecare pas, dar când vine vorba de lucruri serioase, care țîn de familie, casă sau carieră, suntem foarte serioşi și determinați să construim împreună un viitor, așa cum îl visăm. Ca relație de cuplu, suntem îndrăgostiți mereu. Dormim îmbrățișați în fiecare noapte, altfel nu putem!„, ne-a mai declarat ADDA, în exclusivitate.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter