Cum arată acum India Roxana, fetița înfiată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, în urmă cu 3 ani. "În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire..."

Publicat pe

În 2017, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au mărit familia, cele două vedete luând decizia de a le aduce o surioară celor doi copii ai lor biologici. Au trecut trei ani de atunci, iar India Roxana s-a adaptat perfect și e o dulceață de fetiță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai solide, dar și mai carismatice cupluri din showbizul autohton. Se iubesc de peste 13 ani și au împreună trei copii. Doi biologici, o fată, Sofia (15), și un băiețel, Kadri, (5 ani), dar și o fetiță înfiată, de etnie rromă, pe nume India Roxana (8 ani), pe care au adoptat-o în 2017, când copilul avea deja cinci ani. Spre deosebire de frățiorii ei mai mari, blonzi și cu ten de porțelan, Roxana este „pata de culoare', cu părul ei buclat de culoarea abanosului și ochișorii negri, ca de cărbune.

De atunci, micuța India Roxana s-a adaptat perfect în familie, lucru remarcat și de unul dintre prietenii virtuali ai Danei Nălbaru: „În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire… Nu cred că a fost ușor. Bravo vouă!”.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Adaptarea nu a fost ușoară pentru niciunul

De fapt, la vremea respectivă, și Dana recunoștea că nu le-a fost ușor să o facă pe micuță să se adpateze într-un mediu nou, alături de oameni necunoscuți, care i-au devenit peste noapte familie.

A trebuit să fim amândoi absolut convinși și sinceri vizavi de subiectul asta, pentru că a dopta un copil nu e un lucru ușor. Și vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înțeleg.

Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informații în spate, o anumită educație și pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală și îl înțelegi, fără să vorbești, cu Roxana nu a existat lucrul acesta și asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înțeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înțeles și a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea”.

Cum arată acum India Roxana, fetița înfiată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, în urmă cu 3 ani. "În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire..."Cum arată acum India Roxana, fetița înfiată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, în urmă cu 3 ani. "În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire..."

„Acum, ea este perfect integrată în familie”

Zâmbetul pe care îl afișează acum Roxana în toate pozele pe care mama ei le postează pe conturile de socializare demonstrează că s-a adpatat perfect și este un copil fericit, lucru confirmat, de altfel, și de Dana Nălbaru.

„Acum, ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot”, a mărturisit artista într-o emisiune TV.

Citește și: Eugenia Șerban a trecut printr-o dramă greu de imaginat! A descoperit că are două cancere, în același timp, și a suportat o operație grea, de 12 ore: „Eu am ales să lupt cu viața. Și pentru viață!” / EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter