Adela Popescu a născut al doilea copil. Prezentatoarea TV a făcut primele declaraţii

Publicat pe

Adela Popescu a născut al doilea copil. Prezentatoarea TV este în culmea fericirii. Radu Vâlcan a fost mereu alături de ea. Iată primele declaraţii după fericitul moment!

Duminică, 9 decembrie 2018,  la ora 10:16, Adela Popescu a adus pe lume un băiețel sănătos, cu o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm.

Deocamdată, Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, nu s-au hotărât ce nume va avea cel de-al doilea copil al familiei. Prezentatoarea TV a născut natural, după un travaliu de 5 ore.

„Gataaa. Uraaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieşit din sală, după cinci ore grele de travaliu! O fotografie mai buna nu a, dar sper sa simtiti si voi fericirea mea nemasurata pe carebo simt eu ca flatiolul e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru”, a scris Adela pe Instagram.

Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei

Mai știe cineva cum arăta Adela Popescu la începutul carierei, în anii 2000, pe când forma un cuplu cu Dan Bordeianu și juca împreună cu acesta și alți actori celebri în telenovela-fenomen ‘Numai iubirea’? Vedeta a realizat o ședință foto pentru VIVA! în acea perioadă, la care stilist a fost nimeni alta decât Andreea Raicu. Iată cât s-a schimbat Adela în 13 ani!

Foto: Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter