Adela Popescu, despre afacerea familiei: "Am dat faliment în șase luni". Ce a făcut apoi soția lui Radu Vâlcan

Publicat pe

Adela Popescu este una dintre cele mai sincere vedete de la noi. De data aceasta, soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit în emisiunea Vorbește Lumea despre momentul în care a reușit să falimenteze afacerea familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din fericire, evenimentele despre care a povestit cu umor au avut loc atunci când ea era doar o copilă. Părinții vedetei au deschis în satul Șușani un magazin într-o cameră mai mare chiar din casa lor. Însă, acesta nu a durat decât șase luni, iar Adela a avut o mare parte din vină pentru falimentul afacerii.

Adela Popescu, despre afacerea familiei: "Am dat faliment în șase luni". Ce a făcut apoi soția lui Radu VâlcanAdela Popescu, despre afacerea familiei: "Am dat faliment în șase luni". Ce a făcut apoi soția lui Radu Vâlcan

Cum a falimentat Adela Popescu afacerea familiei?

Fanii ei află mereu informații interesante atunci când o urmăresc în emisiunea Vorbește Lumea, dar acum Adela a reușit să stârnească hohote de râs cu dezvăluirile amuzante despre copilăria ei. După ce părinții ei au deschis în mod oficial micul magazin, soția lui Radu Vâlcan a început să îi ajute, dar a făcut mai mult pagubă decât profit.

„Am dat faliment în aproximativ șase luni. Dar să vă spun ce făceam, că de atunci am eu probleme cu calciul, toate băuturile acelea negre carbogazoase, le beam împreună cu prietena mea, Claudia. Ca să nu mă bată îi dădeam și ei. Cred ca avem vreo 12 ani, deja vindeam acolo. Și erau bomboanele alea, acum nu știu dacă mai există… Luam tubul, mâncam bomboanele și îl vindeam jumate', a mărturisit Adela Popescu, conform Fanatik.ro.

Citește și: De ce a refuzat Adela Popescu propunerile pentru noi proiecte:„Nu mai pot acum'

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe. Imagine cu prezentatoarea TV de acum 20 de ani

Citește și: Ce obicei controversat are Adela Popescu atunci când merge în vacanțe all inclusive:„Mi-e rușine să spun. Dar eu…'

Citește și: Cum arăta Corina Caragea când a intrat la PRO TV, acum 17 ani:„Eu nu știu cine e fata care prezenta'

Ce s-a întâmplat după ce afacerea a dat faliment

În doar câteva luni, rafturile s-au golit aproape complet. În plus, părinții Adelei Popescu au făcut cinste tuturor sătenilor după ce unul dintre fiii lor a intrat la facultate. Nu s-au lăsat totuși de afaceri, căci au deschis ulterior o discotecă.

„La un moment, chiar nu mai aveam nimic. Eu mâncam dulciurile, beam și sucurile. Când a luat Bogdan la facultate, s-au dus și lăzile de bere și așa mai departe. Eu vindeam la bar. Mai jucam table cu oamenii. Avem un singur sortiment de băuturi, dar era aranjat frumos, pus în vitrină. Am intrat în faliment și asta a fost. După am făcut discotecă', a mai dezvăluit ea, la Vorbește Lumea.

Ce obicei neașteptat are Adela Popescu în vacanțele all inclusive?

Cu toate că are un statut financiar mai mult decât mulțumitor, îndrăgita prezentatoare recunoaște că are un truc inedit, care o ajută să economisească din banii pe care i-ar da pe mâncare.

„Mi-e rușine să spun. Dar eu, după ce că mănânc la cele trei mese la all inclusive, mai iau și la sufertaș, că nu se știe pe plajă dacă mi se face poftă. Și am și un cod din ăsta, cu toată familia, mă ridic, dar vorbesc singură, în caz că mă aude cineva, „Astea le iau pentru băiețel, că a rămas în cameră, n-a putut să vină’. Și pun’, a mărturisit Adela Popescu, potrivit fanatik.ro.

„Și mai o schemă. M-am gândit, să fie foarte bine, în cărucior. Acolo poți să bagi fără nicio problemă. „Mai mănâncă ăsta micul pe plajă’. Pot să vă spun și care sunt mâncărurile pe care le poți lua să nu se strice de la soare. Că nu poți lua orice carne’, a adăugat vedeta.

Sursă foto: Facebook

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă