George Burcea, victorie în dosarul drogurilor. Ce a hotărât instanța

Publicat pe

S-a anunțat acum decizia definitivă în cazul lui George Burcea! Ce se întâmplă cu fostul soț al Andreei Bălan după ce a fost prins în trecut drogat la volan. Curtea de Apel București a dat astăzi sentința în dosarul în care este implicat actorul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actorul primise inițial, la instanța de fond, o amendă penală în valoare de 16.000 de lei, dar și interdicția unor drepturi ca șofer. De data aceasta însă, George Burcea a obținut o victorie nesperată. Nu doar că s-a amânat aplicarea pedepsei timp de doi ani, dar i s-a mai dat și permisul înapoi, precum și dreptul de a conduce în continuare mașina pe drumurile publice.

George Burcea, victorie în dosarul drogurilor. Ce a hotărât instanțaGeorge Burcea, victorie în dosarul drogurilor. Ce a hotărât instanța

George Burcea, victorie în dosarul drogurilor

Conform deciziei luate acum de către instanță, actorul va putea iar să se urce la volan. Mai mult decât atât, primește amânarea aplicării pedepsei cu doi ani, însă trebuie să respecte niște condiții în tot acest interval de timp.

„Admite apelul declarat de inculpatul Burcea George Valentin împotriva sentinţei penale nr.28 din data de 21.01.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea. Desființează în parte sentința penală atacată și rejudecând, în fond: stabileşte pentru inculpatul Burcea George Valentin pedeapsa amenzii penale în cuantum de 16 000 lei (200 de zile amendă x 80 lei), pentru săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Ilfov la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. Inlatura aplicarea pedepsei complementare, constand in interzicerea exercitarii dreptului prevazut de art.66 alin.1 lit.i Cod penal. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate. În temeiul art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă'. este decizia anunțată oficial, conform Spynews.ro.

Citește și: Ce câștiguri uriașe are George Burcea, anual. Fostul soț al Andreei Bălan deține o companie prosperă

Citește și: Andreea Raicu, probleme în vacanță. I s-a pierdut bagajul:'E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de el'

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu fiicele actorului, la bunica lui:„Să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor'

Citește și: Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Are de plătit 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare:„Nu știu cât e de bine să…’

Ce decizie luaseră anterior autoritățile române

Atunci când dosarul se afla la instanța de fond, George Burcea fusese amendat cu suma de 16.000 de lei, precum și interzicerea dreptului de a conduce mașina timp de un an.

„Condamnă pe inculpatul BURCEA GEORGE-VALENTIN la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Atrage atenţia inculpatului că, în caz de neexecutare cu rea-credinţă, în tot sau în parte, a pedepsei amenzii, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri', se arată în decizia de la acel moment, conform sursei citate anterior.

Câți bani câștigă fostul soț al Andreei Bălan

După divorț, apăruseră informații în presă care susțineau că actorul nu câștigă suficient de mulți bani încât să achite pensia alimentară restantă. Însă, recent s-a aflat că pandemia i-a adus totuși sume frumoase în cont lui George Burcea. Asta mai ales după ce a început să prindă tot mai multe proiecte de succes, pe plan profesional.

George Burcea ar fi reușit să își crească cifra de afaceri de mai bine de două ori în ultimul an. Astfel, totalul ar fi ajuns la peste 420.000 de lei, adică aproximativ 85.000 de euro, conform Fanatik. Profitul net care poate fi transformat în dividende și transferat în conturile personale, ar fi crescut la peste 220.000 de lei, adică peste 44.000 de euro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter