Adela Popescu, despre viața de mamă cu trei copii: "M-am chinuit cu alăptatul și de data asta"

Publicat pe

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară și, deși are deja experiență de la nașterile anterioare, proaspăta mămică tot nu este scutită de emoții. În plus, nu-i este ușor cu trei copii de vârste mici. Iată cum se descurcă în postura de proaspătă mămică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit recent părinți pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume încă un băiețel, acum „raportul de forțe” în familie fiind complet inegal. Chiar dacă, la scurt timp după naștere, vedeta glumea, spunând că acum tot ce le-ar mai trebui este o pereche de gemeni, misiunea de proaspătă mămică nu este deloc ușoară, în condițiile în care micuțul mai are doi frățiori, la rândul lor dependenți de ea…

Adela Popescu, despre viața de mamă cu trei copii: "M-am chinuit cu alăptatul și de data asta"Adela Popescu, despre viața de mamă cu trei copii: "M-am chinuit cu alăptatul și de data asta"

Adela Popescu: „M-am chinuit cu alăptatul”

Cel de-al treilea membru al familiei este deja acasă de o săptămână, alături de frățiorii săi, și nu face mofturi la mâncare, în schimb în privința somnului nu e la fel de… cooperant, după cum mărturisește Adela. Ieri însă, mezinul familiei a mai bifat o premieră – a ieșit alături de mama lui la plimbare prin cartier. Adela le-a povestit fanilor cum se descurcă în postura de proaspătă mămică, în condițiile în care trebuie să aibă grijă și de frățiorii lui mai mari.

Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copiii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăguț. Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine.

Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită', le-a spus Adela Popescu fanilor ei.

„Acum mă îngrijorez mai puțin”

Dat fiind că trebuie să le acorde atenție și celor doi frați mai mari ai micuțului ei, pentru Adela Popescu nu este tocmai ușor. Vedeta a mărturisit însă că acum lucrurile în privința micuțului s-au mai reglat, iar ea se simte mult mai relaxată, chiar dacă privarea de somn i-a creat ceva probleme în prima fază.

„Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie super conștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală', a mai spus Adela Popescu.

Citește și: De ce a plâns Radu Vâlcan la primele două nașteri ale Adelei Popescu: „Mai tăcea, iar urla…'

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut: „Ne mai trebuie o pereche de gemeni'

Citește și: Roxana Ionescu, totul despre nunta cu Tinu Vidaicu: „Momentul în care tatăl meu mă conducea spre altar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele. Noi detalii din anchetă

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor: „Acum și-ar fi dorit să…”

În pofida problemelor, Adela Popescu a ale să nască natural

Deși avea deja experiența celorlalte două nașteri și niște probleme medicale, Adela Popescu a ales să nască natural. Cu puțin timp înainte de a-l aduce pe micuț pe lume, vedeta mărturisea:

„Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare', a declarat Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

„În timp ce nășteam, era atât de dureros…”

Și, într-adevăr, momentul nașterii a fost unul foarte intens, însă, din fericire, nu de foarte lungă durată, Adela aducând pe lume un băiețel frumos și sănătos. cu toate acestea, a mărturisit că, în timpul travaliului, a regretat că a ales să nască natural…

„Gluma, glumă, dar eu nu mă învăț minte. În timp ce nășteam, era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu, cum e mintea atât de selectivă încât am uitat cum a fost la ceilalți și am ales din nou să nasc natural. După nașterea naturală lucrurile sunt mult mai simple, e dureros atunci pe moment, la cezariană e mai complicată situația după. Oricum, fără suferință nu ai cum să dai naștere‘, a spus vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter