Adela Popescu a trecut prin multe greutăți în carantină! Cum s-a descurcat singură, cu emisiunea și cei doi copii: "Important este să fim sănătoși și să trecem peste" / INTERVIU

Publicat pe

Ce-a fost mai greu a trecut și suntem la distanță de câteva zile de finalul stării de urgență, impusă în România din cauza pandemiei COVID-19. Adela Popescu ne-a mărturisit cum a trăit cele două luni de izolare, care a fost cel mai dificil moment din aceasă perioadă și ce amprentă și-a pus momentul #staiacasă asupra vieții ei și a celor apropiați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a trecut prin multe greutăți în carantină! Cum s-a descurcat singură, cu emisiunea și cei doi copii: "Important este să fim sănătoși și să trecem peste" / INTERVIUAdela Popescu a trecut prin multe greutăți în carantină! Cum s-a descurcat singură, cu emisiunea și cei doi copii: "Important este să fim sănătoși și să trecem peste" / INTERVIU

„Noi și înainte de această perioadă petream mult timp acasă. Suntem obișnuiți să fim toți acasă și să ne bucurăm de jocurile copiilor sau de mesele împreună, așa că din acest punct de vedere nu ne-a surprins perioada de izolare.

Ne este dor să putem ieși, liber, fără grija de a îi pune în pericol pe cei mici sau pe noi înșine, dar important este să trecem și peste această perioadă și să fim toți sănătoși.

Mi-e dor și să pot ieși la o terasă sau la un film, evident, dar am învățat să ne adaptăm și din acest punct de vedere! Facem picnic în curte și stăm la un film, în pat, când adorm cei mici.”, a declarat Adela Popescu pentru VIVA!.

Gazda emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, ne-a mărturisit că s-a concentrat pe părțile pozitive ale acestei perioade și mai puțin pe cele negative, chiar dacă i-au lipsit părinții și rudele de la Vâlcea.

„Cred că această perioadă ne-a învățat cum să ne readaptăm comunicarea cu familia și prietenii. Drept urmare, deși am fost aproape de familia mea constant, prin telefon, mi-e dor să îi strâng în brațe și să petrecem timp împreună. Cu toate acestea, prioritar este să îi știu bine, să fie sănătoși și să nu-i expunem la niciun fel de pericol.

În această perioadă am descoperit noi provocări, precum să comunicăm de la distanță cu oamenii dragi. A fost Paștele și mi-ar fi plăcut să fiu alături de ai mei, să stăm cu toții la masă, dar am stat de vorbă prin apeluri video și ne-am văzut așa.

De asemenea, am văzut ce înseamnă să lucrezi de acasă – când cei mici apăreau la ușă pentru că voiau ceva dulce de mâncare sau aveau nevoie de mine. Dar ne-am adaptat și telespectatorii au înțeles și acea perioadă.

Cred că aceste detalii sunt dovada că ne putem adapta la orice, chiar dacă pare dificil. Da, perioada aceasta ne schimbă, dar important este să fim sănătoși și să trecem peste.„, a povestit Adela pentru VIVA!

Despre unul dintre cele mai grele momente cu care s-a confruntat în izolarea de aproape două luni, Adela Popescu ne-a spus că „La începutul perioadei, Radu a fost plecat cu filmările pentru emisiune și eram singură. Cred că atunci a fost mai dificil, mai ales că atunci când a revenit a stat două săptămâni în carantină.„.

Cum a fost munca de acasă pentru Adela Popescu

„Perioada de început a pandemiei a fost una care ne-a făcut să păstrăm distanța socială nu doar în activitățile personale, ci și în cele profesionale. Evident m-a ajutat foarte tare să fiu acasă și să pot începe să mă pregătesc cu puțin timp înainte de emisiune, iar apoi să fug direct la copii, a fost și dificil deoarece puteam avea probleme de conexiune, era mai greu să ne sincronizăm când aveam invitații, dar ne-am adaptat.

Acum am revenit în studio, dar imediat ce emisiunea se termină mă duc acasă și restul zilei o petrec tot alături de ai mei.”, a declarat Adela pentru VIVA!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter