Diana Dumitrescu, reacție tranșantă după ce a fost criticată de fanii emisiunii Mireasa: "Eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune. Îmi spuneți că nu sunt imparțială, dar..."

Publicat pe

Actrița Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, a fost taxată dur de fanii emisiunii Mireasa. Vedeta a transmis un mesaj pentru a lămuri nedumeririle telespectatorilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu, reacție tranșantă după ce a fost criticată de fanii emisiunii Mireasa: "Eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune. Îmi spuneți că nu sunt imparțială, dar..."Diana Dumitrescu, reacție tranșantă după ce a fost criticată de fanii emisiunii Mireasa: "Eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune. Îmi spuneți că nu sunt imparțială, dar..."

Dianei Dumitrescu i s-au adus în ultima perioadă o serie de reproșuri în calitate de prezentatoare a emisiunii Mireasa. I s-a spus că ea ar fi cea care i-ar instiga pe unii împotriva celorlalți și că din cauza ei s-ar naște scandalurile în casa Mireasa. În acest context, Diana Dumitrescu s-a văzut în poziția de a reacționa tranșant.

Într-un mesaj transmis pe rețelele de socializare, prezentatoarea a transmis că subiectele și materialele sunt gândite de întreaga echipa de producție, iar ea încearcă să pună în aplicare ceea ce i se spune. Totodată, încearcă să fie imparțială, subliniază că nu are favoriți, ci că s-a atașat mai degrabă de fiecare concurent în parte. Reamintește că unele lucruri sunt, până la urmă, inevitabile într-un concurs cu miză mare.

Citește și: Scandal la Mireasa': Daniel, vărul Petronelei, a atacat-o dur pe Mădălina!S-a lăsat cu plânsete, iar Diana Dumitrescu a întrerupt convorbirea

Diana Dumitrescu: „Nu mă cunoașteți, nici pe mine, nici pe concurenți”

„Dragi fani ai emisiunii Mireasa,

Știu că sunteți revoltați și supărați, văd asta în sute de comentarii. Le citesc pe toate, chiar dacă nu răspund. Ideea e în felul următor: eu sunt acolo pe post de prezentator, subiectele și materialele se fac de către o întreagă echipa de producție, eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune. Îmi spuneți că nu sunt imparțială, sunt, dar cursul lucrurilor nu îl decid eu. Nu am favoriți, m-am atașat de fiecare în parte, fie credeți, fie nu, dar nu am făcut în niciun fel intenționat rău. Nu vreau asta. Eu am spus mereu: cred în iubire și lupt pentru ea, am încercat să fac asta și aici, dar nu ne ies mereu lucrurile pe care ni le dorim. Puteți să spuneți de mine vrute și nevrute, este treaba voastră, dar va reamintesc un singur lucru: nu mă cunoașteți, nici pe mine, nici pe concurenți și nici pe cei care încearcă să facă o emisiune de succes. Este până la urmă o emisiune și un concurs cu miza mare!! Este un format în care aceste lucruri apar, fie că vreți, fie că nu…

Citește și: Roberta Ilie și Andreia Matei, în conflict la Mireasa:”Tremur de nervi. Nu îmi place Armando, ba chiar…”

Diana Dumitrescu: „De ar fi așa simplu pe cât presupuneți voi!”

Mulțumesc celor care îmi susțin muncă depusă, credeți-mă, nu e ușor deloc! Mulți dintre voi își dau cu părerea despre cum ar trebui să fac… de ar fi așa simplu pe cât presupuneți voi!

Sunt cât se poate de naturală și sinceră și sper eu să fac treaba din ce în ce mai bună. Îmi pare rău pentru cei dezamăgiți de ceea ce fac, dar mi-ar plăcea măcar să fie apreciată toată echipa care în această perioada a încercat să creeze ceva care să va distragă atenția de la tot răul care se întâmplă acum în lume… se pare că a reușit, dar reacțiile nu sunt cele scontate de mine… Vă pup!

Ne vedem mâine de la 14:00… să vedem ce o mai fi și mâine!”, a scris Diana Dumitrescu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Florin Florea, fratele lui Cristian Șonea, de la Mireasa. Concurentul are o poveste de viață impresionantă:'La vârsta de 3 ani am fost lăsat pe peronul gării'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter