Adela Popescu și Radu Vâlcan dorm separat. Ce schimbări majore au apărut de când au doi copii

Publicat pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan, deși sunt veșnic îndrăgostiți, au ajuns să doarmă separat. Cei doi copii au sosit cu anumite schimbări în familia lor. Nu le este ușor, dar trec prin cea mai frumoasă perioadă din viață!

Adela Popescu a născut în urmă cu aproximativ 3 luni al doilea băiețel. Și ea, dar și Radu au fost nevoiți să se sacrifice, să își schimbe programul. O fac cu drag și cu iubire!

„De când Andrei a intrat în viața lor, Adela și Radu au făcut multe schimbări majore în programul lor și în stilul de viață. „O să vă spun un secret de la noi din casă: Alexandru doarme cu tati la etaj, iar eu dorm cu Andrei jos. Cu Alexandru este deja mult mai simplu, pentru că și-a cam făcut rutina de somn și știm să-l adormim, iar acum vrem să-i facem un ritual și lui Andrei și încercăm tot ce se poate: legănat, plimbat prin casă, cântecele, povești.

Cred că, la un moment dat, săracul, se satură și îi pare rău de câtă strădanie depunem și se culcă. Să fiu sinceră până la capăt, copilul este extraordinar de cuminte. Nu mi-am imaginat că o să am norocul acesta, în condițiile în care Alexandru se trezea de 3-4 ori pe noapte până la un an și 11 luni.

Andrei are două luni și jumătate și deja doarme foarte multe ore pe noapte și e foarte cuminte. Mi-e și frică să vorbesc despre asta că, Doamne ferește, de mâine se schimbă treaba”, a mărturisit Adela pentru Libertatea. 

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea' de la PRO TV și-a propus să se întoarcă în patul matrimonial peste câteva luni, imediat după o nouă schimbare din viața familiei sale: mutatul într-o casă nouă.

Adela Popescu stabileşte botezul celui de-al doilea copil

La aproape 3 luni de la naştere, Adela Popescu stabileşte toate detaliile pentru organitarea botezului micuţului Andrei. Bebeluşul va fi creştinat la primăvară, când vremea va fi mai bună.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter