Adela Popescu stabileşte botezul celui de-al doilea copil. Când o să fie creştinat micuţul Andrei

Publicat pe

Adela Popescu a născut la începutul lunii decembrie un băieţel perfect sănătos. Iată că acum, ea se pregăteşte de cel mai important eveniment din viaţa bebeluşului: botezul. Plănuiesc încă de acum toate detaliile. 

La aproape 3 luni de la naştere, Adela Popescu stabileşte toate detaliile pentru organitarea botezului micuţului Andrei. Bebeluşul va fi creştinat la primăvară, când vremea va fi mai bună.

Recent, vedeta a povestit şi cum petrece Valentine`s Day.

„De Valentine`s Day am zis așa să-mi fac un cadou, că de la soț nu știu dacă să mă aștept. Am venit la coafor, să-mi fac și eu păruțul, să mă machiez, mi-am pus și o rochiță drăguță nouă, specială pentru ziua asta. Abia aștept să mă duc acasă și să mă îmbrac în pijamalele cu ursuleți, dar așa aranjată. 

Nu cred că va fi o cină romantică. Ne gândim la botez, o să-l facem când ăsta mic nu o să mai încapă în cristelniță, că e pufos, e dolofan. Așteptăm să se mai încălzească puțin. În vară cred că mergem în Grecia, să fie undeva mai aproape. Mergem la Șușani de Paște. Am zis că pe Alexandru îl ducem la bunici o lună, să se învețe și el cu caprele, cu oile', a spus Adela Popescu la Pro TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan caută bonă internă pentru cei doi copii

Este foarte greu cu doi copii mici, iar asta au simțit-o pe pielea lor Radu Vâlcan și Adela Popescu. După ce au ajuns aproape de epuizare, cei doi părinți au ajuns la concluzia că au nevoie de o bonă internă care să-i ajute tot timpul cei doi băieței.

„Nu, nu, nu, gata, nu vreau să fim părinti eroi! Spuse Radu la finalul unei zile în care Alexandru făcuse ca toate visele- bolnavior şi trezit cu faţa la cearceaf, iar eu cu un bebeluş în brate, fără posibilitatea de a-l ajuta pe deplin, aşa cum o făceam până atunci. Gata, ne luăm bonă internă, plus bunicile de care vreau să profităm la maximum. Mai mult decât până acum. Zise el’, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter