Ce cadou a primit Mirela de la Insula iubirii de Ziua Îndrăgostiților. Iubitul ei a surprins-o plăcut: ”Te iubesc enorm”

Publicat pe

De câteva luni bune, Mirela de la Insula iubirii trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin, un bărbat mai în vârstă decât ea, dar care a reușit să-i ofere ce niciun bărbat nu i-a oferit până acum. Fosta concurentă a fost plăcut surprinsă de iubitul ei de Ziua Îndrăgostiților.

Este fericită și se simte împlinită, iar asta se citește pe chipul ei. Mirela de la Insula iubirii a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce cadou a primit din partea lui Florin. Fosta concurentă a primit de Ziua Îndrăgostiților o cutie plină cu trandafiri roșii și a fost profund impresionată.

Cu siguranță, fosta concurentă s-ar fi bucurat la orice ce gest mărunt pe care iubitul ei, Florin, l-ar fi făcut pentru ea. Mirela de la Insula iubirii simte că el este cu care va rămâne toată viața.

'Dimineața mea de Valentines Day arată exact așa. Mi-am deschis ochii, iar primul lucru pe care l-am văzut a fost acest buchet imens de trandafiri, cu un mesaj simplu, dar care mi-a învăluit inima în iubire nemărginită. Tot stau, tot mă gândesc, și nu știu cum am ajuns să găsesc un om atât de minunat. Dar nu cred că l-am găsit. Cred că universul mi-a ascultat inima și m-a condus acolo unde îmi este locul.

Nu mă interesează aparențele, nu mă interesează zvonurile, tot ce mă interesează este fericirea mea. Și fericirea mea cunoaște acum cele mai frumoase sentimente. Iubesc cu toată ființa mea și asta mă face să radiez, să eman pozitivitate.

Florin, îți mulțumesc pentru tot ceea ce ești și ceea ce însemni pentru mine. Fiecare trandafir și fiecare gest îmi șoptește cât de mult mă iubești. Și te iubesc enorm!', este mesajul pe care Mirela de la Insula iubirii i l-a transmis iubitului ei.

Cine e iubitul Mirelei de la Insula Iubirii

Mirela a făcut publice imagini cu ea și noul partener alături de care are planuri serioase. Cei doi se vor căsători, iar bruneta a declarat, într-o emisiune de televiziune că își dorește cât mai curând un copil. Noul iubit al Mirelei este Florin, un om de afaceri în vârstă de 42 de ani, proprietar al unui resort. Potrivit Antena Stars, acesta a fost căsătorit și are doi copii.

Însă, așa cum spune chiar el, într-o postare publică, apăruta ca urmare a valului de controverse născute după publicarea fotografiilor cu el și Mirela, nu ‘hainele, vârsta, aspectul fizic sunt cele care contează în trăinicia unei relații, ci calitatea sentimentelor.

 

Ce cadou a primit Mirela de la Insula iubirii de Ziua Îndrăgostiților. Iubitul ei a surprins-o plăcut: 'Te iubesc enorm'Ce cadou a primit Mirela de la Insula iubirii de Ziua Îndrăgostiților. Iubitul ei a surprins-o plăcut: 'Te iubesc enorm'

Citește și: Mirela de la Insula iubirii nu l-a uitat pe Mircea. Ce mesaj i-a transmis ispitei masculine: 'Atât de aproape…'

Citește și: Hannelore de la Insula iubirii a pierdut o sarcină. Bogdan a povestit totul: 'Tot timpul ne-am pus problema de copil'

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter