Anna Lesko mai vrea un copil. Fiul ei își dorește o surioară: ”Eu nu m-aș opri la unul”

Publicat pe

Anna Lesko își dorește ca familia ei să se mărească, iar ea nu vrea să se oprească la un singur copil. Artista a mărturisit că băiețelul ei, Adam, își dorește o surioară, iar răspunsul ei a fost total neașteptat. Anna Lesko provine dintr-o familie destul de numeroasă.

Cântăreața are deja un băiețel în vârstă de aproape 5 ani, iar acesta își dorește acum o surioară. Anna Lesko nu i-a spus nu fiului ei și a mărturisit că și-ar dori ca familia ei să se mărească și că nu-și dorește să se oprească la un singur copil. Vedeta nu are bonă și se descurcă singură când vine vorba de Adam, iar din când în când mai este ajutată de către soacră.

„Adam îmi cere o surioară. I-am spus: Oricând, mami, cu plăcere. Sigur că ne mai dorim. Eu nu m-aș opri la unul, mai ales că Adam chiar își dorește', a declarat, pentru Libertatea, Anna Lesko.

De prima sarcină a Annei Lesko s-a aflat abia în luna a șaptea, asta pentru că ea a vrut să țină totul secret. În urmă cu aproximativ 5 ani, vedeta a reușit ca timp de 7 luni să nu dea nimic de bănuit. Anna Lesko și-a ascuns sarcina cu ajutorul hainelor largi, iar acum rămâne de văzut dacă artista va face la fel și cu cea de-a doua sarcină, dacă ar fi să fie mămică din nou.

Anna Lesko mai vrea un copil. Fiul ei își dorește o surioară: 'Eu nu m-aș opri la unul'Anna Lesko mai vrea un copil. Fiul ei își dorește o surioară: 'Eu nu m-aș opri la unul'

Citește și: Anna Lesko, complet goală pe internet. Vedeta arată senzațional la 39 de ani

Citește și: Codin Maticiuc n-a uitat de Anna Lesko. Au avut o relaţie serioasă

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter