Soția lui Vladimir Drăghia, din ce în ce mai sexy. Cum a pozat Alice Cavaleru în Republica Dominicană

Publicat pe
Soția lui Vladimir Drăghia, din ce în ce mai sexy. Cum a pozat Alice Cavaleru în Republica DominicanăSoția lui Vladimir Drăghia, din ce în ce mai sexy. Cum a pozat Alice Cavaleru în Republica Dominicană

Alice Cavaleru a lăsat baltă toate treburile din România și a plecat cu Vladimir Drăghia și fiica lor, Zora, în Republica Dominicană, pentru Exatlon. Influențată de soare, mare și temperaturile mai mult decât prietenoase, soția lui Vladimir s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, așa cum rar am avut ocazia să o vedem până acum.

La sfârșitul lunii ianuarie, Vladimir Drăghia a plecat în Republica Dominicană, pentru a fi, alături de Giani Chiriță, antrenorul concurenților din cel de-al treilea sezon Exatlon. Dacă anul trecut, când a participat în calitate de concurent, a fost nevoit să stea patru luni departe de Alice Cavaleru și fiica lor, Zora, de data aceasta fetele au venit cu el în Paradis.

Alice Cavaleru, sexy în Republica Dominicană

În timp ce câștigătorul primului sezon Exatlon  este ocupat cu filmările, Alice și Zora, fiica lor de aproape doi ani, au activități din cele mai plăcute, cum ar fi mersul la plajă, cititul sau joaca. Deși în România era ocupată atât cu creșterea Zorei, cât și cu un mic business personal cu haine de copii, Alice pare că a renăscut de când s-a mutat temporar în Republica Dominicană. Mai mult, pare că aici și-a descoperit latura sexy, pozând în ipostaze atipice pentru stilul cu care ne-a obișnuit. Pe Alice o prinde însă foarte bine acest stil, la cei 27 de ani ai săi.

Iată ce scria Alice pe Instagram luna trecută, după ce a părăsit România: 'Da, am plecat și noi două cu Vladimir la Exatlon. Sunt tare fericită că a fost posibil pentru că aici este de vis. Vă rog să nu-mi amintiți cât de frig este în România. Abia am uitat și am reușit să ne întindem puțin oasele la soare. Noi avem deja trei vacanțe ratate (din motive medicale și de muncă), așa că mă bucur tare pentru că putem să facem și o vacanță din proiectul ăsta frumos (când nu filmează Vladimir), dar mai ales mă bucur că nu mai stăm despărțiți.'

Se pare că soția lui Vladimir a trezit simpatii în rândul concurenților Exatlon. După ce a câștigat un premiu constând în accesorii din care să poate confecționa daruri pentru cei dragi, echipa Faimoșilor a făcut un gest deosebit pentru antrenorul lor, Vladimir Drăghia. Concurenții i-au oferit acestuia o serie de obiecte pe care să i dea mai departe soției sale.

Foto: Instagram

Citește și:

Viața lui Consuelo, după divorțul de Adrian Mutu! Cum arată și cu ce se ocupă acum

Cum arăta Iuliana Luciu când era minoră. Foto incendiare alături de celebra ei soră din 2005!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter