Adela Popescu și Radu Vâlcan fac declarații fără perdea despre intimitatea în cuplu: "Și sex, și dragoste, profităm de orice moment"

Publicat pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan fac declarații fără perdea despre intimitatea în cuplu. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de aproximativ opt ani și au trei copii împreună, de care sunt extrem de mândri. Micuții necesită atenție în fiecare moment al zilei, așa că pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan poate fi dificil să mențină o viață de cuplu activă. Adela Popescu și Radu Vâlcan au vorbit foarte deschis despre cum reaprind flacăra romatismului în relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan fac declarații fără perdea despre intimitatea în cuplu. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți de opt ani, iar din iubirea lor au rezultat trei băieți, însă viața de familie devine adeseori o provocare. Adela Popescu și Radu Vâlcan au povestit provocările ce au apărut în viața de cuplul, odată cu venirea pe lume a copiilor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan fac declarații fără perdea despre intimitatea în cuplu: "Și sex, și dragoste, profităm de orice moment"Adela Popescu și Radu Vâlcan fac declarații fără perdea despre intimitatea în cuplu: "Și sex, și dragoste, profităm de orice moment"

Adela Popescu și Radu Vâlcan fac declarații fără perdea despre intimitatea în cuplu

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplul superb împreună, amândoi fiind frumoși și având o carieră de succes. Cei doi formează o familie armonioasă alături de cei trei băieți ai lor, ceea ce înseamnă că momentele intime în cuplu sunt destul de limitate. Adela și Radu au spus că încearcă să aibă să-și facă timp și pentru momentele de tandrețe, când pot fi doar ei singuri.

Sex în timpul nopții. Și sex, și dragoste, depinde de perioadă. De când am devenit părinți, profităm de orice moment liber. Că vorba aia, nu știi cât ține și când vine următorul. Moment liber, nu copil.„,a declarat Adela Popescu pentru paginadepsihologie.ro.

Trebuie să fii nebun să mai faci diferența dintre dragoste și sex, în condiția noastră. Dar eu nu sunt nebun.”, a adăugat Radi Vâlcan, potrivit aceleiași publicații.

Citește și: De la ce porneau discuțiile între Adela Popescu și Radu Vâlcan, în trecut: 'Eram frumoși în poze și necăjiți pe interior. Aveam deseori conflicte'

Citește și: Adela Popescu a organizat o petrecere surpriză de ziua lui Radu Vâlcan. Cum a reacționat prezentatorul TV: 'Nu mi-am dorit…'

Adela Popescu, despre momentele tensionate cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au recunoscut că nu totul poate fi roz în relația lor și că, de-a lungul timpului, au existat momente când nu s-au înțeles. Adela Popescu a mărturisit că s-ar fi descurcat mai ușor dacă ar fi apelat la terapia de cuplu, însă până la urmă cei doi au reușit mereu să rezolve tensiunile dintre ei.

Nu, din păcate, însă au fost în ultimii doi ani momente când ar fi trebuit. Poate ne-ar fi ajutat să ajungem, mai repede, în punctul în care am ajuns până la urmă, dar mult mai șifonați. Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare. Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un „îți dau o cafea în oraș?. Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat.„, a mai declarat Adela Popescu, potrivit sursei citate anterior.

Cum o împacă Radu Vâlcan pe Adela Popescu: „Un sărut în trecere…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au spus cum trec de momentele de supărare și cum caută să-l împace unul pe celălalt.

„Eu sunt cea nonconflictuală dintre noi și cred că și cea mai empatică. Așa că nu rănesc, niciodată, cu voie. Dacă, totuși, se întâmplă, prima etapă e să încerc să îl conving că „tu m-ai determinat să spun asta apoi, efectiv îmi cer scuze. Uneori, cu jumate de gură, alteori, cu credință. Radu își cere scuze mai des și mai ușor. Bine, asta și pentru că el greșește mai des și cu mai multă ușurință.”, a declarat Adela Popscu.

De cele mai multe ori, o mângâiere sau un sărut în trecere, unul pe lângă celălalt„, a menționat Radu Vâlcan.

Adela Popescu, despre relația cu Radu Vâlcan: „Am simțit oboseala în cuplu”

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au mărturisit că a fost dificil să mențină o relație de cuplu după venirea pe lume a trei copii, întrucât creșterea micuților le solicita întreaga energie. În timp, cei doi au început să învețe cum să îmbine rolul de părinți cu momentele petrecute în doi.

Nu aș fi crezut că asta e posibil când ai trei copii. Și nu crezi asta pentru că, de fapt, atenția ta nu mai este îndreptată către relația de cuplu, ci către copii. Însă, dacă ai răgaz să privești, poți să ai surprize. Eu nu știu dacă am simțit monotonia în cuplu, cât oboseala în cuplu. Efectiv, nu mai aveam putere să oferim bucăți din noi și celuilalt. Însă, am început să fructificăm mai bine prima parte a zilei, atunci când doi dintre copii sunt la școală și la grădiniță. Ne bem cafeaua împreună, ieșim la prânz, la un masaj de cuplu.„, mai adăugat Adela Popescu, pentru aceeași sursă.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă