Cine sunt câștigătorii America Express 2023? Marea Finală se joacă între echipele Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Publicat pe

Câștigătorii America Express 2023 se află duminică seara. Emisiunea America Express 2023 se apropie de marea finală, iar telespectatorii sunt nerăbdători să afle cine sunt marii câștigători. Marea Finală se va juca între echipele Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

UPDATE. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023. Cei doi au plecat acasă cu premiul cel mare de 30.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii America Express 2023? Câștigătorii America Express 2023 se află duminică seara. America Express 2023 este una dintre cele mai deosebite competiții, atât pentru echipele care concurează, cât și pentru telespectatori. Miercuri seara, fanii reality show-ului au aflat care sunt cele două echipe finaliste.

Cine sunt câștigătorii America Express 2023?  Marea Finală se joacă între echipele Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.Cine sunt câștigătorii America Express 2023?  Marea Finală se joacă între echipele Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Câștigătorii America Express 2023 se află duminică seara. Andreea Antonescuși Andreea Bălan se vor lupta în marea finală America Express cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cele două echipe vor avea ultima bătălie, iar la final, echipa câștigătoare va pleca acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a sărutat o localnică la America Express, în timpul unei probe. Doina Teodoru: „Cea mai simplă...'

Citește și:Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express 2023: „Finalul acesta nu e cel mai drăguț…”

Citește și:America Express 2023 – Drumul Aurului. Două echipe au intrat în cursa pentru Marea Finală

Citește și:Cum a fost Irina Fodor la un pas să fie răpită la America Express: „Aceasta este strategia când vor să documenteze o posibilă victimă. Niște indivizi ne…'. Detalii despre echipa câștigătoare / EXCLUSIV

Cine sunt câștigătorii America Express 2023?

America Express 2023 se apropie de final. Telespectatorii vor avea parte de momente incendiare și vor fi nerăbdători să afle câștigătorii sezonului 5, al emisiunii America Express 2023. Miercuri seara, echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a fost eliminată, iar cele două echipe care se vor lupta în marea finală este formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Câștigătorii America Express 2023 se află duminică seara, pe 26 martie, de la ora 20.00. După patru sezoane în care au străbătut Asia, sezonul cinci a schimbat continentul și s-a mutat în America. Echipele au făcut mii de kilometri în Mexic, Guatemala și Columbia. Concurenții rămași în competiție trec prin ultimele probe, duminică seara.

Echipele finaliste de la America Express 2023

Marea Finală America Express 2023 va avea loc duminică seara, pe 26 martie. Două echipe se vor duela pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar și pentru titlul de câștigători America Express 2023. Echipele finaliste care se vor lupta duminică seara la America Express 2023, sunt formate din Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cordea. Finala emisiunii de la Antena 1 se anunță a fi una palpitantă și plină de emoții.

Pe lângă cursele pline de momente tensionate, concurenții au avut parte și de momente emoționante, atunci când localnicii și-au manifestat bunătatea și i-au primit în casele lor.

Finala America Express 2023 își va desemna câștigătorii de pe Drumul Aurului

Concurenții America Express au traversat Atlanticul și au pornit pe un drum misterios și extrem de magic-Drumul Aurului. Echipele au căutat mii de kilometri orașul de aur, El Dorado și au parcurs mii de kilometrii a trei țări exotice, Mexic, Guatemala și Columbia. Echipa câștigătoare America Express 2023 se va afla duminică, 26 martie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

La începutul sezonului nouă perechi au pornit la drum, în Mexic, toți având în gând dorința de a ajunge cât mai departe în competiție, sau chiar până în Marea Finală.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au acceptat provocarea America Express 2023.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă