Adele a făcut terapie de cinci ori pe zi după divorțul de Simon Konecki. Artista se teme de concertele live: "Mă îngrozește..."

Publicat pe

Adele este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume. Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a divorțat de fostul ei soț, Simon Konecki. De asemenea, vedeta a suprins pe toată lumea după ce a reușit să slăbească zeci de kilograme. Recent, Adele a mărturisit că merge din nou la psiholog deoarece se teme să susțină concerte live.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adele traversează cea mai bună perioadă din viața ei. Cu toate astea, artista a dezvăluit recent că a reluat ședințele de terapie, deoarece are teamă de concertele live. De asemenea, Adele a mărturisit că a făcut terapie de cinci ori pe zi, în perioada când a divorțat de fostul ei soț.

Adele a făcut terapie de cinci ori pe zi după divorțul de Simon Konecki. Artista se teme de concertele live: "Mă îngrozește..."Adele a făcut terapie de cinci ori pe zi după divorțul de Simon Konecki. Artista se teme de concertele live: "Mă îngrozește..."

Adele a slăbit spectaculos în ultimii ani și iubește din nou. Artista a dezvăluit recent că divorțul de Simon Konecki i-a provocat multă suferință. Divorțul lui Adele a fost pronunțat la doi ani de la separare.

Citește și: Cum a slăbit Adele 45 de kilograme și la ce obiceiuri a renunțat:„Dacă aș fi continuat să…'

Citește și:Adele, primele declarații după ce a slăbit 45 de kilograme:„N-am ținut nicio dietă'

Citește și:Emisiunea Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși, începe astăzi la PRO TV.Ce se întâmplă în prima ediție

Citește și:Simona Halep ar fi fost sabotată neintenționat în scandalul de dopaj:„O altă persoană a recunoscut că…'

Adele a făcut terapie de cinci ori pe zi după divorțul de Simon Konecki

Adele a divorțat de Simon Konecki în 2019, iar acest lucru i-a adus multă suferință. Recent, artista a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a trece peste despărțirea de fostul soț. Mai mult, starul internațional a declarat că făcea terapie de cinci ori pe zi. Adele a anunțat că recent a început să facă din nou terapie, deoarece îi este teamă să cânte în concerte live.

„Am început să fac din nou terapie, pentru că am stat câțiva ani fără. Aveam nevoie să încep. Înainte, evident, când am trecut prin divorț, practic făceam cinci ședințe de terapie pe zi. Dar am încetat să mă mai consider responsabilă pentru comportamentul meu și pentru lucrurile pe care le spuneam. Dar acum o fac pentru că vreau doar să mă asigur că mă completez în fiecare săptămână pentru a mă asigura că vă pot oferi totul.', a spus Adele intr-o discuție cu fanii.

Adele nu este încântată atunci când are turnee

Adele a mai spus că atunci când cântă live pe scenă simte o teamă imensă, motiv pentru care a apelat din nou la terapie. Chiar și așa, artista este încântată de rezidenta sa din Las Vegas. „Și toată ședința mea de terapie din această săptămână a fost foarte interesantă. A fost vorba despre aceste spectacole. Întotdeauna devin atât de emotivă. Îmi place să fac muzică, dar există ceva în legătură cu concertele live care mă îngrozește și mă umple de teamă. De aceea nu sunt un mare artist de turnee. Am făcut-o ultima dată pentru a dovedi că pot să o fac.'

Adele și-a anulat rezidenta în ianuarie, cu doar câteva zile înainte de începerea acesteia. Vedeta a mai spus: „Întotdeauna am pus o presiune masivă asupra mea că totul trebuie să fie perfect, perfect. Evident, acest spectacol a trebuit să fie al dracului de perfect, de unde și faptul că l-am amânat din nou. Îmi pare rău. Sunt doar un om și de asta a trebuit să anulez acele spectacole. Sunt cel mai fericit ca niciodată.'

Adele, despre relația cu Rich Paul

Adele are un fiu de de zece ani cu fostul ei soț. Vedeta se simte împlinită în prezent și formează un cuplu cu agentul sportiv Rich Paul. Cei doi au relație de mai bine de doi ani, iar de ceva timp s-au mutat împreună alături de fiul artistei, dar și de cei trei copii ai lui Rich.

Întrebată dacă este dispusă să se căsătorească din nou, Adele a spus clar „DA”. Da, absolut. Nu sunt maritata! Sunt doar indragostita! Sunt fooaarte indragostita, sunt mai fericita decat am fost vreodata.'

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter