Adele s-a căsătorit în secret?

Publicat pe

Acum cinci ani, Adele (28) îi făcea iubitului ei, Simon Konecky (42), cea mai frumoasă declarație de dragoste, dăruindu-i un fiu. De atunci, speculațiile despre iminenta lor căsătorie nu au încetat, dar cei doi nu au făcut marele pas. Cel puțin nu până anul acesta…

 

 

 

 

Deși iubitul ei nu face parte din lumea showbizului, este om de afaceri, iar Adele a încercat din răsputeri să păstreze discreţia asupra relaţiei sale, i-a fost aproape imposibil, evident, presa fiind în permanență pe urmele artistei. Cu toate acestea, cei doi au reușit să aibă o viață de cuplu aproape normală. Întrebată cum crede că vor evolua lucrurile între ea şi Simon, Adele declara, acum doi ani: „Am o relaţie extraordinară cu cineva care mă sprijină din toate punctele de vedere şi îmi e atât de loial! Sunt capabilă să fac tot ceea ce fac pentru că în viaţa mea există o asemenea dragoste..

 

 

 

La cea de a cincea aniversare a relaţiei lor, iubitul său i-a făcut artistei o surpriză fabuloasă în timpul concertului pe care artista îl susţinea în Nasville: în locul exploziei de confetti de la final, Adele a fost surprinsă de o ploaie de bileţele colorate scrise de Simon („Te iubesc, „Aniversare fericită, „Eşti un înger), prin care acesta îi declara dragostea lui. Așadar, nu e de mirare că, la finele anului trecut, atât apropiații artistei, cât și fanii și presa speculau că vom vedea sclipind pe inelarul lui Adele inelul cu diamant. Se pare însă că Adele și Simon au sărit deja o etapă…

 

 

 

Recent, Adele a fost văzută în Los Angeles purtând pe inelarul mâinii stângi un inel de aur ce seamănă foarte bine cu o verighetă, iar Simon a fost văzut la rândul său purtând un inel, ceea ce a aprins din nou speculațiile cu privire la căsătoria celor doi, care ar fi preferat să țină secret acest eveniment important din viața lor. Dacă și-au legalizat sau nu relația nici nu e atât de important, e clar pentru toată lumea că Adele și găsit în sfârșit sufletul-pereche, iar micuțul Angelo e cea mai bună dovadă că Simon este bărbatul vieții ei.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta, fameflynet, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter