Barack Obama a realizat ultimul tur al Casei Albe

Publicat pe

Președintele american Barack Obama se pregătește să plece din Casa Albă, dar înainte de a-i ceda locul lui Donald Trump a făcut un ultim tur al reședinței în care și-a peterecut ultimii opt ani.

„Casa Albă este casa oamenilor. Michelle, eu și fetele înțelegem că suntem aici pentru o perioadă limitată de timp. Suntem aici pentru că avem acest privilegiu incredibil de a servi poporul american, de a le purta de grijă și de a le asculta îngrijorările” începe Barack Obama prezentarea Casei Albe. După opt ani petrecuți aici, cel mai îndrăgit președinte american urmează să părăsească în mod oficial reședința pe 20 ianuarie, atunci când Donald Trump va prelua conducerea celei mai putenice ţări din lume pentru următorii patru ani.

Casa Albă are 6 etaje, dintre care doar 2 supraterane, şi cuprinde 132 de camere, 35 de băi și 5 bucătării. Aceasta este, totodată, un centru de comandă pentru aproximativ 17.000 de angajaţi,  iar anual este vizitată de aproape 2 milioane de oameni.

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter