Adelina Pestrițu a câștigat 19.000 de lei din procesul cu Lucian Becali, care a calomniat-o. Ce a făcut cu banii, în plină pandemie de coronavirus: "Suferința mea s-a transformat în bucurie!"

Publicat pe

În iulie 2019, Adelina Pestrițu câștiga procesul intentat lui Lucian Becali, după ce acesta a calomniat-o în repetate rânduri, pe contul său de Facebook, jignirile mergând până a acuzații de prostituție și a primit daune de 19.000 de lei. Astăzi, suma a intrat în contul brunetei și cinci minute mai târziu, a fost transferată unei asociații caritabile.

Adelina Pestrițu a câștigat 19.000 de lei din procesul cu Lucian Becali, care a calomniat-o. Ce a făcut cu banii, în plină pandemie de coronavirus: "Suferința mea s-a transformat în bucurie!"Adelina Pestrițu a câștigat 19.000 de lei din procesul cu Lucian Becali, care a calomniat-o. Ce a făcut cu banii, în plină pandemie de coronavirus: "Suferința mea s-a transformat în bucurie!"

„Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să va povestesc. În urma unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces și nici despre persoana care a fost obligată în Instanță să-mi plătească această sumă. Motivul acestei postări este bucuria că banii se transformă într-o donație pe care am și făcut-o (în urmă cu 5 min) Asociației Sonia Maria, care va cumpăra echipamente de protecție pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primește și patologii respiratorii, deschis pentru urgențe pediatrice.
Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamentelor de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București.
Iată că suferință mea s-a transformat în bucurie și deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că niște oameni să fie ajutați să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital.
Multă sănătate și iubire tuturor! #peace„, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Ce spunea Adelina în iulie 2019, după ce a câștigat procesul cu Lucian Becali

„În chemarea în judecată a avocaților mei, pârâtul a fost Becali Mihai-Lucian, care în urmă cu mai bine de 2 ani a făcut afirmații grave, defăimătoare, care mi-au afectat demnitatea și onoarea, iar după un proces și un apel care au durat mai bine de de 2 ani, instanța a hotărât că dl. Becali Mihai-Lucian va trebui să-mi plătească prejudiciu 17.000 lei.

Desigur, niște bani nu vor repara niciodată ce poate cauza răutatea oamenilor, dar sunt încrezătoare că cei care au de gând să jignească, să blameze, să atace sau să denigreze alți oameni din pură plictiseală, se vor gândi de 2 ori.', a scris pe blogul ei Adelina Pestrițu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter