Adelina Pestrițu a stabilit data nunții. Cum va arăta rochia de mireasă

Publicat pe

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor face nunta în acest an. Vedeta a dezvăluit că în curând va avea loc cel mai frumos eveniment din viața lor. În ultimii doi ani, Adelina Pestrițu a ținut-o numai în petreceri, pentru că a avut loc botezul Zenaidei, apoi și-a serbat ziua de naștere de curând.

Proaspăta mămică a fost invitată într-o emisiune TV, unde a surprins pe toată lumea când a dat vestea că în acest an, peste doar câteva luni se va căsători. Virgil Șteblea este bărbatul care a reușit să o facă pe Adelina Pestrițu cea mai fericită femeie, el a fost cel care i-a dăruit un copil vedetei. Relația lor este una foarte bună și se bucură de tot ce li se întâmplă frumos în viața lor.

„Vestea cea mare este că nu mă opresc din organizat evenimente, iar anul acesta voi organiza nunta. Am găsit și sală, totul, este totul aranjat și conturat, mai rămâne să găsesc rochia de mireasă', a dezvăluit Adelina Pestrițu, într-o emisiune TV. 

Încă nu și-a găsit rochia de miresă, însă are idee cum va arăta. Adelina Pestrițu nu va avea o singură rochie, ci două. Vedeta își dorește o rochie foarte sexy, dar și o rochie decentă pentru atunci când vor merge la biserică.

„O să am o rochie foarte sexy și una foarte decentă. Pentru biserică trebuie să am o rochie decentă, pe care preotul să o admire', a mai spus vedeta.

Citește și: Adelina Pestrițu, zi de naștere cu aproape 200 de invitați. A slăbit 2 kilograme de la stres: 'A necesitat multă pregătire și agitație'

Citește și: Adelina Pestriţu nu l-ar ierta pe Virgil Şteblea dacă ar înşela-o cu altă femeie. Declaraţiile vedetei

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter