Mihai Bendeac a avut o relaţie cu Sore. Motivul pentru care s-au despărţit foarte repede

Publicat pe

Mihai Bendeac, juratul de la iUmor, a avut în trecut o relaţie cu Sore. Mulţi au uitat că ei au trăit o pasională poveste de iubire acum ani de zile. Câteva luni au stat împreună, iar mai apoi s-au despărţit. Motivul a fost unul surprinzător. 

În perioada în care se iubeau nebunește, Sore făcea încă parte din trupa Crazy Win, iar Mihai Bendeac putea fi urmărit la emisiunea „Mondenii' de pe Prima Tv. Simpaticul actor și rebela artista au bifat o relație ce a durat din vara anului 2009 și până în luna octombrie a aceluiași an.

Imediat după despărţire, Mihai ‘a plâns’ pe blog după cea pe care a pierdut-o.

„E cumplit să te desparţi de cineva atâta timp cât încă mai ai sentimente pentru persoana respectivă (…) Eu mi-am pierdut încrederea în femei. Nu ştiu cum. Nu ştiu când. Pur şi simplu am pierdut-o.”, a spus Mihai pe blogul personal.

Referitor la brusca lor despărțire, au existat în presă zvonuri conform cărora aceasta ar fi survenit după ce au apărut public o serie de fotografii XXX al căror protagonist era însuși Bendeac.

Cum arată Mihai Bendeac cu păr

În adolescență, Mihai Bendeac avea un păr bogat și surpriză, nu avea deloc barbă. Acum, celebrul actor este fix invers: fără păr și cu barbă. În 2004, pe când Mihai Bendeac era doar un puști și avea 20 de ani, acesta a jucat într-un film de comedie românesc, ‘Milionari de weekend’. În acest film a jucat și Tudor Chirilă, Magda Catone, Kristina Cepraga, Mircea Badea și Răzvan Fodor.

În urmă cu 15 ani, Mihai Bendeac încă mai avea păr. Când actorul și-a început debutul în televiziune, mai exact la emisiunea Mondenii de pe Prima TV, Mihai Bendeac a apărut chel. Drept urmare, mulți îl cunosc pe actor doar fără podoabă capilară. Noi avem imagini nemaivăzute cu Mihai Bendeac din perioada în care încă avea păr.

Foto: Facebook, Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva