Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice și ce a pățit din cauza multiplelor intervenții

Publicat pe

Este mereu prezentă în topul celor mai sexy femei din România, dar chinul prin care a trecut pentru a ajunge aici este direct proporțional cu succesul. Gina Pistol e una din puținele vedete deschise în a vorbi nu doar despre operațiile estetice la care a apelat, dar și despre problemele pe care le-a avut ulterior din cauza intervențiilor și suferința îndurată pentru a repara greșelile medicului plastician.

A devenit celebră pozând într-o revistă pentru bărbați, pe când avea 20 de ani, ajungând rapid să fie considerată una dintre cele mai sexy blonde din România. Gina a considerat, însă, că este loc de mai bine, și în anii ce au urmat, a apelat la numeroase operații estetice, menite să-i îmbunătățească aspectul fizic deja apetisant. Efectul nu a fost din prima cel scontat, așa că Gina a trecut apoi prin multiple proceduri chinuitoare pentru a repara greșelile medicului plastician.

Gina Pistol operații estetice

Gina Pistol a făcut multiple intervenții la nas și buze

Numai la nas, vedeta a suferit patru operații pentru a ajunge la cel pe care și-l dorea. Bine ar fi fost dacă problemele ar fi ținut doar de aspect. Din păcate, în urma multiplelor modificări la nas, nările s-au îngustat atât de mult, că blonda a început să aibă dificultăți de respirație.

În 2009, vedeta a luat decizia nefastă de a folosi silicon pentru augmentarea buzelor, efect de care nu doar că a fost profund nemulțumită la nivel estetic, dar a și avut de pătimit în urma procedurii. Gina a regretat mult timp neinspiratul demers, suferind apoi numeroase intrevenții pentru a scăpa de chisturile formate în buze.

Gina Pistol operații estetice

Gina Pistol în 2007

În 2016, Gina Pistol a făcut blefaroplastie, adică acea intervenție la nivelul pleoapelor prin care se corectează surplusul de piele. 'Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur', declara blonda acum câțiva ani.

Foto: arhiva VIVA!, Libertatea

Citește și:

Relaţia neştiută dintre Smiley şi Claudia Pavel. Cântăreaţa participă acum la Ferma de la Pro TV

Jojo și Paul Ipate au cedat nervos la 'Asia Express': 'A fost un test foarte important pentru relația noastră'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter