Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice și ce a pățit din cauza multiplelor intervenții

Este mereu prezentă în topul celor mai sexy femei din România, dar chinul prin care a trecut pentru a ajunge aici este direct proporțional cu succesul. Gina Pistol e una din puținele vedete deschise în a vorbi nu doar despre operațiile estetice la care a apelat, dar și despre problemele pe care le-a avut ulterior din cauza intervențiilor și suferința îndurată pentru a repara greșelile medicului plastician.

A devenit celebră pozând într-o revistă pentru bărbați, pe când avea 20 de ani, ajungând rapid să fie considerată una dintre cele mai sexy blonde din România. Gina a considerat, însă, că este loc de mai bine, și în anii ce au urmat, a apelat la numeroase operații estetice, menite să-i îmbunătățească aspectul fizic deja apetisant. Efectul nu a fost din prima cel scontat, așa că Gina a trecut apoi prin multiple proceduri chinuitoare pentru a repara greșelile medicului plastician.

Gina Pistol operații estetice

Gina Pistol a făcut multiple intervenții la nas și buze

Numai la nas, vedeta a suferit patru operații pentru a ajunge la cel pe care și-l dorea. Bine ar fi fost dacă problemele ar fi ținut doar de aspect. Din păcate, în urma multiplelor modificări la nas, nările s-au îngustat atât de mult, că blonda a început să aibă dificultăți de respirație.

În 2009, vedeta a luat decizia nefastă de a folosi silicon pentru augmentarea buzelor, efect de care nu doar că a fost profund nemulțumită la nivel estetic, dar a și avut de pătimit în urma procedurii. Gina a regretat mult timp neinspiratul demers, suferind apoi numeroase intrevenții pentru a scăpa de chisturile formate în buze.

Gina Pistol operații estetice

Gina Pistol în 2007

În 2016, Gina Pistol a făcut blefaroplastie, adică acea intervenție la nivelul pleoapelor prin care se corectează surplusul de piele. 'Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur', declara blonda acum câțiva ani.

Foto: arhiva VIVA!, Libertatea

Citește și:

Relaţia neştiută dintre Smiley şi Claudia Pavel. Cântăreaţa participă acum la Ferma de la Pro TV

Jojo și Paul Ipate au cedat nervos la 'Asia Express': 'A fost un test foarte important pentru relația noastră'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro