Adelina Pestriţu a botezat un băieţel

Publicat pe

Adelina Pestriţu a fost săptămâna aceasta naşă pentru a doua oară, ea botezându-l pe Ersan David Bakan, frăţiorul Celiei Ioana, fetiţa pe care a creştinat-o în urmă cu 4 ani. după ce mama acesteia i-a propus vedetei acest lucru pe pagina oficială de Facebook.

 

Sunt naşă pentru a doua oară, însă de această data am botezat un băieţel, pe numele lui Ersan David Bakan. Poartă un nume turcesc, pentru că tatal lui este de origine turcă şi a ţinut neapărat să-i ducă numele mai departe. Surioara lui poartă numele meu, Ioana. La momentul acela am acceptat imediat, pentru că îmi doream să fac asta şi am simţit că este trimisă de Dumnezeu, ea nefiind botezată nici la vârsta de 3 anişori', spune Adelina Pestriţu.

 

Vedeta şi-a luat în serios rolul, cumparând toate hăinuţele pentru băieţel şi i-a organizat petrecerea de botez.

 

Ea a fost impresionată de povestea mamei celor doi copii care a crescut într-un orfelinat până la vârsta de 18 ani.

 

Adelina Pestritu îşi doreşte să fie alături de finii ei toată viaţa, să le ofere bucurii, zâmbete şi sprijin ori de câte ori vor avea nevoie: Eu voi fi lângă el si îl voi susţine întotdeauna cu ce pot. Îl voi învăţa ce înseamnă bunătatea oamenilor şi cum sa o pună în aplicare de câte ori are ocazia. Să nu facă rău şi să îşi ocrotească surioara şi familia.'

 

Adelina Pestriţu a botezat un băieţelAdelina Pestriţu a botezat un băieţel

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter