Alice Peneacă a făcut furori la Verona

Publicat pe

Recent, cunoscutul model Alice Peneacă a avut o apariție senzațională la un eveniment desfășurat în Italia. Prezentă la petrecerea Intimissimi on Ice, aceasta le-a tăiat răsuflarea celor prezenți cu ținuta sa, un elegant costum alb Styland.

 

alice-peneaca-styland

Outfit-ul său, compus din sacou și pantaloni evazați albi, a fost completat de o camașă neagră, transparentă, care i-a transformat apariția într-una sexy și provocatoare, frumoasa româncă fiind admirată și fotografiată pe covorul roșu de reprezentații mass-media veniți din toată lumea.

 

alice-peneaca-styland-2

Cunoscut fotomodel, Alice Peneacă, în vârstă de 24 de ani, are în față o carieră înfloritoare. Faptul că tânăra este posesoarea unor sâni naturali și a unui posterior bombat fără ajutorul chirurgiei estetice, a unor buze cărnoase și a unor superbi ochi albaștri reprezintă niște atuuri care i-au deschis multe uși atât în lumea modei, cât și în cea a cinematografiei, aceasta având mari șanse să devină o actriță de succes.

 

alice-peneaca-styland-3

Deși imagine mondială a brandului Guess, preferată a fotografilor de top, protagonistă a unui pictorial incendiar în FHM și a nenumărate reclame, ședințe foto și spoturi publicitare naționale și internaționale, Alice a intrat în atenția publicului de la noi din țară abia după ce a devenit iubita miliardarului Bobby Păunescu. Pe cei doi i-a adus împreună și pasiunea pentru film, Alice apărând în distribuţia filmului „Palatul Pionierilor B’92', regizat de Bobby Păunescu. Povestea lor de dragoste a mers mai departe, anul trecut cei doi căsătorindu-se civil, iar de curând, și religios.

 

Oana Pantazi

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter