Adelina Pestrițu, gest de milioane pentru niște copii fără posibilități! A mers personal să-i ajute: ”Aceasta nu este o poză fashion și nici cool”

Publicat pe

Adelina Pestrițu a fost impresionată de o familie cu patru copii cu o situație financiară precară. Vedeta a cerut ajutorul tuturor pentru a face o faptă bună și a da o mână de ajutor familiei aflate într-o situație mai mult decât gravă.

Proaspătata mămică a mers personal la familia din Comuna Sinești, unde a fost siderată de condițiile în care aceștia puteau trăi. În familia respectivă sunt patru copii, dintre care 2 gemeni de două luni care s-au născut prematur. Casa în care acești copii locuiesc este un loc în care nimeni dintre noi nu ne-am imagina vreodată că vom ajungem să trăim. Imaginile de acolo sunt de-a dreptul șocante și ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea.

'Aceasta nu este o poza fashion si nici cool asa cum suntem obisnuiti sa vedem pe Instagram. Este o imagine care reflecta realitatea dura a unei familii cu 4 copii dintre care 2 gemeni de 2 luni nascuti prematur, din Comuna Sinesti. Astazi i-am vizitat si cele 20 de minute petrecute in casuta lor gata sa cada, mi-au fost suficiente cat sa imi dau seama de frigul pe care il indura zi de zi. 
Nu am facut aceasta postare sub forma de lauda pentru ca nu este o mandrie pentru mine ca in 2019 in tara mea exista astfel de cazuri, care nu-si pot permite nici macar apa calda la robinet. N-au bucatarie, n-au baie, n-au conditii de niciun fel. Un pat, o soba, o masa si o canapea. Toate in forma critica. Doar niste pungi cu mila oamenilor le face casa mai plina. Nu vreau sa-mi imaginez un astfel de trai. Nici pentru mine, nici pentru altii. Vreau doar ca prin puterea exemplului sa ajutam astfel de oameni cu ce putem. 
Fiecare zi vine cu ocazia de a le aduce un zambet pe fetele lor care exprima neputinta, mila si multe necesitati.
0770.241.482 este nr.mamei, Oancea Stefania. 
Adresa completa: Lilieci, Strada Dealului nr. 25 Comuna Sinesti.
Fii si tu binele lor! ♥️', a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu a ajuns la spital cu Zenaida Maria

Nu-și făcuse niciun plan de Revelion, dar soarta i-a rezervat o noapte cu mari emoții. Cu o zi înainte de Revelion, fiica Adelinei Pestrițu s-a îmbolnăvt și, ceea ce părea o stare febrilă normală, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru familia lor. Astfel că Adelina și Virgil s-au văzut nevoiți să petreacă Revelionul într-o cameră de spital, Zenaida, fiica lor în vârstă de cinci luni, confruntându-se cu serioase probleme de sănătate:

„Și, tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Am tratat câteva pusee de febră la indicațiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgență. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigații și mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou. Și cum peste tot sunt copilași răciți, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialiști. Ne-am făcut imediat internarea și în spital am petrecut și primul nostru Revelion în formulă de 3'a povestit Adelina pe site-ul ei, edamagazine.ro.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Adelina Pestrițu! A ajuns la spitalul de urgență cu fiica ei, Zenaida!

Citește și: Adelina Pestrițu le pune la punct pe femeile care nu se îngrijesc: 'Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață?'

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter