Adelina Pestrițu i-a lăudat performanțele lui Costi Ioniță de la Premiile Grammy: „Rupe băiatul pe internet”

Publicat pe

Adelina Pestrițu i-a lăudat performanțele lui Costi Ioniță de la Premiile Grammy. Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut din România. Aceasta chiar a câștigat titlul de „best influencer' în anul 202. Recent, ea a făcut o postare publică pe Instagram în care a vorbit despre compozitorul Costi Ioniță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu i-a lăudat performanțele lui Costi Ioniță de la Premiile Grammy. Adelina Pestrițu nu a lăsat să treacă neobservate performanțele lui Costi Ioniță de la Premiile Grammy. Compozitorul român a primit două nominalizări și a petrecut în Las Vegas alături de nume grele din industria muzicală internațională. Despre acest subiect, influencerul anului 2021 a vorbit pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu i-a lăudat performanțele lui Costi Ioniță de la Premiile Grammy: „Rupe băiatul pe internet'Adelina Pestrițu i-a lăudat performanțele lui Costi Ioniță de la Premiile Grammy: „Rupe băiatul pe internet'

Aceasta a făcut o serie de mărturisiri pe pagina personală de Instagram. Iată ce a spus despre compozitorul român!

Citește și: În ce relații au rămas Andra și Costi Ioniță, cel care a lansat-o:„Eram intimidată de un adult care avea succes/ EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului „House of Gucci.S-a duelat în ținute cu Lady Gaga

Citește și: Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie. La scenele de groază a asistat și iubitul ei:Îi curgea sânge

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună:Un pas important pentru relația noastră

Adelina Pestrițu i-a lăudat performanțele lui Costi Ioniță de la Premiile Grammy

Adelina Pestrițu a recunoscut public, pe rețelele de socializare, că are o admirație aparte față de Costi Ioniță. Aceasta a menționat că nu l-a urmărit până acum pe rețelele de socializare, însă urmează să o facă. Mai mult decât atât, influencerul a subliniat că bărbatul este unul dintre puținii compozitori români relevanți, care au obținut asemenea performanțe.

Mi se pare important să știți faptul că românul Costi Ioniță are un succes fulminant la nivel internațional ceea ce mi se pare mega tare. Nu l-am urmărit până acum pe Instagram, dar îl voi urmari pentru că are super mega colaborări, cred că este printre puținii artiști din România super apreciat în străinătate. Costi umblă doar cu personalități internaționale, scoate hit după hit, piesele lui au prins mai bine internațional. Când în România oamenii nu prea mai au chef să aprecieze talentul și realizările, lasă că ne apreciază internațional. Rupe băiatul pe internet', a povestit Adelina Pestrițu pe instastory.

Costi Ioniță: „Forță!'

Costi Ioniță a fost prezent la Premiile Grammy 2022. Compozitorul a fost nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy. Cântărețul, în vârstă de 44 de ani, a fost prezent în weekend la evenimentul din Las Vegas și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare.

Băieți, suntem la Grammy, fortză… Fraților, suntem în Las Vegas… am alături cei mai șmecheri artiști’, a spus Costi într-un video pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter