Adelina Pestriţu, mamă pentru a doua oară în curând? Primele declaraţii ale vedetei: "De ce nu?"

Publicat pe

Adelina Pestriţu îşi doreşte să devină mamă pentru a doua oară. Zenaida Maria, fiica sa, i-a făcut viaţa mai frumoasă, aşa că nu spune nu ideii de a-i face un frăţior sau o surioară!

Invitată la Interviurile VIVA!, Adelina Pestriţu a vorbit despre botezul Zenaidei de acum câteva săptămâni. Totul a ieşit perfect, exact aşa cum şi-a propus. Ea ne-a mai dezvăluit că îşi doreşte şi al doilea copil. Nu spune nu acestei posibilităţi chiar în viitorul apropiat.

„Ne dorim copii, dar să vedem când cel de sus, degeaba ne facem planuri şi schiţe pe foaie…tot Dumnezeu decide. (…)

Nu calculez. Am mai văzut mămici care calculează până şi zodia copilului. Dumnezeu este sus şi este mai puternic decât îţi poţi imagina tu”, a explicat Adelina.

Mai mult decât atât, Adelina a dezvăluit că are curajul să facă cel de-al doilea copil chiar în viitorul apropiat.

„Da, chiar în viitorul apropiat, de ce nu?”, a mai adăugat ea.

Adelina Pestrițu spune totul despre botezul Zenaidei

Ca la Hollywood! Așa a fost petrecerea de botez a Zenaidei Maria, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. Într-un decor de vis, ce a avut tema Royal Carousel, invitații – nume importante din showbiz-ul românesc – au afișat ținute extrem de cochete și elaborate, semn că evenimentul a fost unul dintre cele mai importante ale sezonului. Găzduită de Aristocrat Events Hall, petrecerea a fost una extrem de reușită, dacă ne amintim că ringul de dans s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cei peste 300 de invitați. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter