Irina Columbeanu refuză să se mute în America cu mama ei. Motivul pentru care vrea să stea în România

Publicat pe

Irina Columbeanu și-a petrecut vacanța de vară în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește Monica Gabor alături de iubitul ei chinez. Se pare că Irinuca nu vrea să se mute în America la mama ei, ci vrea să rămână ca și până acum în România.

La un moment dat se spunea că fetița ar vrea să se mute în America la mama ei, însă se pare că aceasta s-a răzgândit. Chiar dacă are tot ce își dorește la mama ei și se distrează de minune împreună, Irina Columbeanu nu vrea să-și lase tatăl singur. Irinel Columbeanu nu a forțat-o niciodată pe fiica sa să facă vreo alegere care nu îi este pe plac. Se pare că decizia aparține Irinucăi de a se întoarce în România lângă tatăl său.

'Îi place foarte mult în America şi, în curând, se va muta aici. Nu ştiu exact când, dar ii las pe ei să decidă, pentru că la urma urmei, Iri a crescut-o şi am sfătuit-o sa se consulte cu tatal ei, pentru că nu vreau să fiu atât de egoistă şi să spun: „Vino aici, că aici e mai bine’. N-am făcut-o nicio secundă, nu sunt genul care să…Nu pot să nu apreciez ce a făcut Iri pentru ea şi ce face in continuare. Şi face sacrificii mari, şi financiare, şi de tot felul. Nu vreau să o iau pe Irina de langa el şi el să rămână singur', spunea Monica Gabor recent.

Irina și Irinel Columbeanu

Irina și Irinel Columbeanu

Citește și: Gest de milioane. Irina Columbeanu și-a donat toate economiile unor familii fără posibilități

Citește și: Irina Columbeanu își petrece vacanța de vară în America. Monica Gabor a așteptat-o cu nerăbdare

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva