Adelina Pestrițu, prima copertă cu fetița ei, Zeny: "Viața mea nu a fost mereu frumoasă. Am avut momente de cumpănă!"

Publicat pe de Dana Enache

La 32 de ani, Adelina Pestrițu este o femeie împlinită și fericită, dar cei din jurul ei care îi admiră sau contestă imaginea perfectă și succesul nu-și imaginează ce eforturi au presupus imaginea relaxată și zâmbetul perfect din fața obiectivului, aducătoare de faimă, contracte și bani…

10% inspirație și 90% transpirație. Aceasta pare a fi rețeta succe­sului, în cazul Adelinei Pestrițu, întrucât toc­mai perseverența ei a transformat-o în cel mai bun influencer al României, recunoscut internațional. Da, pro­babil că încă sunt mulți care o privesc pe Adelina cu superficiali­tate, dar dacă ne gân­dim că, la numai 32 de ani, a ajuns să aibă o familie perfectă și o ca­rieră de invidiat, cu ve­nituri substanțiale, e clar că… fata aceasta are ceva! Și că va mai avea multe de spus, de acum înainte. Totul despre sacrificii, regre­te, panici, invidii, dar și realizări, într-un inter­viu sincer, fără menaja­mente și fără ocolișuri.

Adelina, toți au impresia că știu totul despre tine… Aș vrea să începem acest interviu (amplu, hahaha!) prin a ne spune tu câteva lucruri despre tine pe care oamenii chiar nu le știu și tu ai vrea să le afle…

Într-o lume în care oamenii au acces la viața ta 24 de ore din 24 și unde tu ai rol de entertainer, intimitatea sau secretele devin din ce în ce mai greu de ținut. Și nici nu cred că mi-am propus asta vreo­dată. Sunt foarte deschisă cu cei care mă urmăresc și mi-ar fi greu să îi privez de noutățile din viața mea.

„Viața mea nu a fost mereu frumoasă”

Nu pot spu­ne că sunt lucruri pe care le-am ascuns de opinia publică, dar de multe ori mi-am dorit că cei care mă urmăresc să știe despre mine că sunt o femeie nor­mală, responsabilă, muncitoare și foarte dedicată în tot ceea ce fac.

Viața mea nu a fost mereu frumoasă, așa cum obișnuiesc să arăt pe rețelele de soci­alizare. Am avut momente de cumpănă, pe care ulterior am decis să le țin departe de cei care mă urmăresc, pentru a nu-i încărca negativ. Prietenii mei virtuali au nevoie de dragoste, pozitivism și multe zâmbete. Este regula de aur pe care nu-mi doresc s-o încalc.

Partea mai puțin frumoasă prefer să o depășesc singură sau împreună cu cei din familia mea. Publicul meu este unul special și nu mi-ar plăcea să știu că le-am întristat ziua cu supărările mele. Este o goană după răutate și scan­daluri în jur, așa că pentru mine este lite­ră de lege să reușesc să-i păstrez pozitivi pe cei din apropierea mea.

Ai participat recent la un eveniment internațional extrem de important, alături de nume mari ale show-bizului. Ce schimbări a adus această performanță în viața ta?

Da. Am trăit cea mai frumoasă experiență profesională de până acum. Nici nu în­drăzneam vreodată să sper că voi ajunge pe covorul roșu al unui eveniment internațional atât de important, fix în America. Era colosal pentru mine să fac acest exercițiu de imaginație. Nici în glu­mă nu aș fi spus că voi ajunge acolo vreo­dată. E! Peoples Choice a deschis multe uși și drumuri în cariera mea, dar nu nu­mai. Numărul contractelor a crescut con­siderabil. Aș putea spune că aproape ar atinge numărul dușmanilor cu care m-am ales după această realizare (râde).

Deși o spun mereu sub formă de glumă, odată cu acest premiu internațional au venit la pachet și multe semne de întreba­re referitor la cei care se bucură cu adevă­rat pentru acest salt în cariera mea. Măcar de ar face-o cei care în urmă cu ceva timp erau sceptici vizavi de activita­tea mea virtuală, deși activăm sub același acoperiș, iar în prezent mă solicită pentru a le promova piesele abia lansate pe piață sau afacerile.

Indiferent ce se întâmplă în jurul meu, e un semn bun pentru mine. Succesul chiar a venit în viața mea cu ecou, iar asta reprezintă o imensă satisfacție și confirmare a faptului că dru­mul meu este cel bun, iar în mediul on-line comunitatea mea are o putere fantas­tică. Ei sunt, de fapt, nucleul a ceea ce înseamnă Adelina Pestrițu în online. De la ei pornește totul și le mulțumesc!

Numărul contractelor de imagine s-a triplat!

Te întreb concret… Au venit mai multe contracte de imagine, ai mărit tariful pentru ședințe foto, eveni­mente, postări?

Da. S-a triplat poate numărul contracte­lor de imagine. Fac împreună cu Agenția Talentivity, cu care lucrez, o selecție foar­te riguroasă a brandurilor pe care urmea­ză să le promovez. Chiar dacă am foarte multe propuneri de colaborări, prefer să fac calitate, nu cantitate. Promovez doar branduri care au produse bune, reale, testate în prealabil de mine. Nu îmi place să mă las influențată de zerouri atunci când vine vorba despre recomandările pe care li le fac celor din comunitatea mea.

Onorariul pentru activitatea mea online nu l-am mărit. Mi se pare că nu are relevanță. Sunt mulțumită cu volumul de muncă și de încasări pe care îl am, așa că momentan consider că focusul meu tre­buie să fie pe calitatea contentului pe care îl prezint celor care mă urmăresc, nu ne­apărat pe sumele care îmi intră în bancă. Pot spune că am ajuns în punctul în care mă simt relaxată din punctul de vedere al veniturilor și încasărilor.

Te cunosc de mulți ani și știu cât de ambițioasă ești. Spune-mi, care ar fi următorul target pe plan profesio­nal? În viitorul apropiat, mă refer…

Da. Ne cunoaștem și apreciez legătura noastră profesională și prietenească. Însă n-aș putea să-ți răspund precis la această întrebare, pentru că răspunsul nu stă în mâinile mele. Și eu sunt curioa­să să aflu ce urmează să se întâmple în viața mea profesională, mai ales că reali­tatea a depășit de multe ori visurile și planurile mele.

Fac referire doar la cea profesională, pentru că viața personală a ajuns la apogeul ei de bine. (zâmbește) Nici ceea ce am trăit până acum nu a fost planificat. Practic, succesul nu vine când îl aștepți, ci când muncești, ai răb­dare și lași ușa întredeschisă.

Ai 1,3 milioane de urmăritori pe Insta­gram, dar sper că ești conștientă de faptul că încă sunt mulți oameni care cred despre tine că nu faci nimic. Că Instagramul nu este un job… Te afec­tează cumva vocile care susțin asta?

Sunt fericită că la „butoanele conturi­lor mele de Instagram și Facebook sunt eu și numai eu. Astfel pot răspunde curiozităților și întrebărilor tuturor ce­lor care nu înțeleg cu ce mă ocup, cum de fac bani din ceva ce pentru alții este înțeles doar la nivel de distracție. Știu! În 2019-2020 termenul de „influencer încă mai are nevoie de definiție, și asta nu este de judecat.

„Nu sunt supărată pe cei care nu înțeleg care e ocupația mea”

Sunt oameni care au fost educați să considere ca fiind un loc de muncă doar scaunul plătit de stat sau cel mult un angajator privat. Eu am ales să fiu propriul meu șef, care, culmea!, nu-mi dă niciodată concediu, nu mă lasă să dorm mult, mă ceartă atunci când greșesc, mă face să fiu obsedată de perfecțiune la locul de muncă, mă res­ponsabilizează, nu-mi dă prime, bonu­suri și nici nu mă promovează.

Sunt șeful meu, cel mai aprig și mai stresant șef pe care puteam să-l am vreodată. Am un job full time, iar în unele nopți mă trezesc și iau mailurile la puricat, să văd dacă am respectat tot ce mi-am tre­cut ca responsabilități în fișa de angajat. Nu-i ușor, dar e frumos. Satisfacțiile nu le văd în bani, deși aș avea motive seri­oase să o fac, dar le văd în mulțumirea oamenilor care mă urmăresc și în recunoașterea la nivel internațional prin premii la care nici nu visam vreo­dată. Nu sunt supărată pe cei care nu înțeleg sau nu vor să înțeleagă care este ocupația mea. Sunt acolo mereu să îi lămuresc și să le arăt.

Interviul integral îl puteți citi în revista VIVA! de ianuarie, ce poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei.

Foto: Marius Bărăgan, VIVA!, Instagram

Adelina Pestrițu, prima copertă cu fetița ei, Zeny: "Viața mea nu a fost mereu frumoasă. Am avut momente de cumpănă!"Adelina Pestrițu, prima copertă cu fetița ei, Zeny: "Viața mea nu a fost mereu frumoasă. Am avut momente de cumpănă!"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter