Ce mult au crescut gemenii lui Céline Dion! La 9 ani, fiii artistei nu seamănă deloc între ei

Publicat pe

Gemenii lui Céline Dion și ai lui René Angélil au împlinit recent 9 ani, dar parcă nici nu sunt frați, atât de puțin seamănă între ei… Iată cum arată acum!

Acum patru ani, René Angélil, soțul lui Céline Dion, se stingea din viață, răpus de o boală necruțătoare, la 73 de ani, lăsând în urmă o soție devastată de durere și trei copii, dintre care doi în vârstă de doar 5 ani. Céline Dion și soțul ei au fiu de 18 ani, René-Charles Angelil, și au devenit pentru a doua oară părinți într-un moment în care puțini se mai așteptau, pentru că artista avea deja 42 de ani.

De data aceasta, norocul a fost ca bucuria să fie dublă, deoarece artista a născut gemeni, Nelson și Eddy venind oarecum ca o compensație pentru pierderea pe care Céline avea să o sufere peste doar doi ani…

Nelson și Edy au împlinit 9 ani

Céline Dion este extrem de discretă în privința vieții personale și, drept urmare, „zgârcită” atunci când vine vorba despre împărtășirea momentelor private cu fanii. Totuși, artista obișnuiește să posteze câte o fotografie cu gemenii ei din când în când, de obicei de Sărbători sau la aniversările lor.

Cele mai recente, de la ziua de naștere a gemenilor, i-au lăsat mască pe fanii artistei, pentru că cei doi băieți nu doar că nu seamănă între ei, ci chiar par de vârste diferite! Nelson și Edy au acum 9 ani și este aproape amuzant să-i vezi împreună, fiindcă arată mai degrabă ca doi colegi de clasă… dintre care unul a fost dat la școală cu trei ani mai târziu. Dar e clar că între puști există o relație minunată, la fel și între ei și mama lor, care este extrem de mândră de ei.

Foto: Hepta, Instagram

Ce mult au crescut gemenii lui Céline Dion! La 9 ani, fiii artistei nu seamănă deloc între eiCe mult au crescut gemenii lui Céline Dion! La 9 ani, fiii artistei nu seamănă deloc între ei
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter