Adelina Pestriţu nu l-ar ierta pe Virgil Şteblea dacă ar înşela-o cu altă femeie. Declaraţiile vedetei

Publicat pe

Adelina Pestriţu a vorbit pentru prima dată despre infidelitate. Ea nu l-ar ierta niciodată pe Virgil Şteblea dacă ar călca strâmb. Iată primele declaraţii!

Adelina Pestriţu a vorbit într-un interviu EXCLUSIV VIVA! că nu l-ar ierta pe Virgil Şteblea dacă ar înşela-o. Ea a mai povestit despre cel mai greu moment prin care a trecut în viaţă.

Ce compromis nu ai face niciodată într-o relație?

N-aș ierta lipsa respectului, a fidelității sau nepăsarea. Sunt criterii sigure pentru destrămarea familiei.

Care a fost cel mai greu moment al vieții tale, până acum? Cum te remontezi când simți că nu mai poți?

Deși sunt o fire jovială, plină de viață și foarte sociabilă, am trecut și prin perioade în care am suferit, am plâns sau m-am simțit singură. Un astfel de moment a fost moartea celor două bu- nici ale mele la interval de o săptămână. Le-am iubit foarte mult și m-a durut foarte mult pierderea lor. În acea perioadă, prezentam o emisiune zilnică de două ore live, în care se cânta, se dansa, iar poziția de moderator implica să disimulez și să mă comport ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, deși într-una dintre zile mi-am condus un suflet drag la groapă. Sunt perioade pe care le trăiești în interiorul tău, chiar dacă exteriorul de multe ori arată altceva.

Ai trecut prin numeroase schimbări până acum… Cum te vezi, acum, ca om, față de cum erai atunci când ai devenit cunoscută în showbiz?

Da. M-am schimbat în totalitate. Am devenit un om mai docil, matur, serios. Viața mi-a dat ocazia să mă schimb și cred că am ales drumul corect. Nu regret nimic însă, dacă ar fi să retrăiesc anumite momente, aș proceda la fel. Cu toate greșelile și eșecurile la pachet. Ele m-au construit omul care sunt astăzi.

Ai vreun reproș să-ți faci?

Da. Că de multe ori am dat importanță necuvenită unor lucruri care nu meritau din viața mea, pentru care m-am consumat și am pierdut timp în care puteam să aleg să fiu fericită.

Care e cea mai mare temere a ta?

Să-mi pierd familia. Cum au fost copilăria

Adelina Pestrițu le pune la punct pe femeile care nu se îngrijesc

Vedeta este neplăcut surprinsă că femeile au încetat din ce în ce mai mult să aibă grijă de aspectul lor fizic și să renunțe a se mai îngriji. Adelina Pestrițu are grijă ca întotdeauna unghiile ei să arate impecabil, iar părul său să fie mereu spălat și aranjat.

Fosta prezentatoare TV a răbufnit și a transmis un mesaj tuturor femeilor care au uitat să mai fie femei. Adelina Pestrițu spune că dacă vrei să ai grijă de tine nu trebuie să faci prea multe eforturi și nici nu ai nevoie de foarte mulți bani ca să fii o femeie îngrijită.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter