Cât de greu îi este Alexiei Eram să fie fiica Andreei Esca. S-a "lovit" de câteva dezavantaje

Publicat pe .

Alexia Eram este fiica Andreei Esca. Multă lume are pretenţii mari de la ea, mai ales că mama ei este cea mai cunoscută ştiristă din România. Iată cât de greu îi este tinerei!

Alexia Eram (18 ani) studiază la Londra. Aceasta îşi doreşte să aibă o carieră de excepţie pentru care munceşte încă de pe acum. Toată lumea o cunoaşte, mai ales că este fiica Andreei Esca. Tânăra ne-a povestit că a întâmpinat şi anumite dezavantaje datorită faptului că este fiica celei mai cunoscute prezentatoare de ştiri din România.

Într-un interviu exclusiv VIVA!, Alexia a povestit despre relaţia apropiată pe care o are cu mama ei.

Alexia, cât de greu este să fii fiica Andreei Esca? Zi-ne dacă te-ai lovit de dezavantaje…

Toți copiii sunt copiii cuiva, la 18 ani. Că doar n-ai avut timp să devii tu însuți cineva. Important e să nu rămâi așa (zâmbește). Apoi, pentru mine Andreea Esca nu e Andreea Esca de la televizor, e mama mea și cred că avem aceleași discuții și preocupări ca orice alt cuplu mamă-fiică. Sigur că diferența e că eu trebuie să mă opresc mai des pe stradă, ca să facă mama poze cu oamenii. Dar chiar eu i le fac și nu mă deranjează deloc. Ea e fericită când o opresc telespectatorii și îmi spune mereu că se simte flatată și acum, după atâția ani, de dragostea românilor. Iar eu sunt foarte mândră de ea.

Dezavantajul este că e greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că ești fata Andreei Esca. Numai că mama îmi zice că, atunci când am dansat pe scenă sau când am jucat în „I love Violetta, de exemplu, și am fost apreciată, s-ar fi văzut dacă dansam prost sau dacă jucam prost și dacă eram fata Arcului de Triumf. (râde)

Deci trebuie să am încredere în mine. Și îmi dă mereu exemplul fetei lui Paul McCartney. Toată generația mea știe de Stella McCartney fără să mai spună că e fata lui Paul sau pune cineva la îndoială talentul lui Michael Douglas, pentru că e fiul lui Kirk Douglas? Deci, ține de tine să depășești faima părinților tăi. Și apoi, la țară, orice vârstă ai avea, te întreabă oamenii: tu al cui ești?

Alexia, care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la mama ta?

Cele mai bune sfaturi de la mama? Să fiu deschisă către oameni și oportunități, să nu zic nu, să am încredere în mine și să știu că orice lucru, chiar și rău, se întâmplă ca să-mi fie mai bine!

Cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram

Fata Andreei Esca s-a mutat în Anglia și este foarte încântată de ceea ce studiază la facultatea pe care o urmează. Cum mulți au fost curioși să vadă cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram, aceasta a filmat totul și a încărcat un nou vlog pe canalul său de YouTube. Deși nu are foarte mult timp la dispoziție, fiica Andreei Esca nu a renunțat la pasiunea ei. Camera în care locuiește Alexia Eram este foarte mică, iar hainele abia i-au încăput în dulap.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton