Adelina şi Cristi Chivu – Vacanţă în Bali, frumoasă precum o lună de miere

Publicat pe

Adelina şi Cristi Chivu formează, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Se iubesc la fel ca in prima zi, au împreuna două fetiţe superbe, iar din când în când reuşesc să îşi faca timp doar pentru ei, fugind într-o destinaţie exotică.

 

Recent, cei doi au vizitat insula Bali unde au avut parte de câteva zile absolut minunate în care s-au bucurat de atracţiile insulei.

 

Au vizitat templele budiste, au degustat ceaiurile din zonă, s-au bucurat de cele mai frumoase apusuri, de valuri şi plaja de vis, vacanţa aceasta fiind asemănătoare unei luni de miere.

 

„Niciodată singură' este mesajul care însoţeşte una dintre fotografiile postate de Adelina, în timp ce hashtag-urile pozelor dezvăluie sentimentele puternice care îi leagă pe cei doi: #happywithyou, #love, #ovemywifeverymuch.

 

Foto: Instagram

 

Adelina şi Cristi Chivu – Vacanţă în Bali, frumoasă precum o lună de miereAdelina şi Cristi Chivu – Vacanţă în Bali, frumoasă precum o lună de miere
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter