Adevărata relație dintre Jador și Simina de la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă cu ei

Publicat pe

Jador și Simina de la Puterea Dragostei sunt două personaje controversate care au reușit să strângă multe aprecieri, dar și multe comentarii răutăcioase. Cei doi au avut o relație scurtă, care s-a terminat în urmă cu două săptămâni.

Jador și Simina au format un cuplu la Puterea Dragostei, emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, însă concurentul a fost eliminat și a avut o relație la distanță cu tânăra care a rămas în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea.

Chiar dacă s-au despărțit, Jador și Simina de la Puterea Dragostei au rămas în relații bune și nu ar fi exclus să existe și o împăcare. Fostul concurent de la Kanal D a mărturisit cum a fost relația lui cu Simina.

Poate că mulţi nu ştiu sau nu cred că între mine şi Simina sunt sentimente adevărate. Noi, ca pereche, nu am trăit doar ce s-a văzut în faţa televizoarelor. Noi am purtat zeci de conversaţii telefonice de când am ieşit eu din casă, am râs, ne-am făcut confidenţe, ne-am sfătuit reciproc, ne-am încurajat…Din păcate însă, deşi am zis că nu vom apleca urechea la bârfe şi răutăţi, între noi a încolţit neîncrederea, a apărut gelozia… Eu ţin la Simina, o respect şi îi apreciez principiile. Este o femeie de calitate şi vreau să ştie că sunt mereu la doar un telefon distanţă dacă are nevoie de mine. Ne-am despărţit, este adevărat, dar am rămas în relaţii bune şi cine ştie ce se va întâmpla? Nu ştiu dacă mai sunt şanse de împăcare… Dar niciodată să nu spui niciodată.”, a declarat Jador pentru WOWbiz.ro acum o săptămână.

Jador și Simina de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Eu cu Simina nu mai suntem împreună, dar am rămas în relaţii bune, de amiciţie. E o persoană la care am ţinut şi nu mi se pare normal să vorbesc urât de ea sau să asist pasiv când cineva o discreditează. Poate în anumite certuri am ridicat tonul şi am spus cuvinte mai aspre, dar cred că am dovedit că am avut cele mai bune intenţii cu fata asta. Mi-a fost, sincer, dragă!„, a declarat Jador după ce s-a zvonit că nu ar mai vorbi deloc cu fosta lui iubită.

Adevărata relație dintre Jador și Simina de la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă cu eiAdevărata relație dintre Jador și Simina de la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă cu ei

FOTO: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter