Motivul pentru care Adela Popescu ascunde chipul copiilor, pe rețelele de socializare

Publicat pe

Adela Popescu nu arată foarte des chipul copiilor ei în mediul online. După curizitățile fanilor, ea a explicat că este mai bine așa, să nu exagereze. Multe vedete din România procedează așa, pentru a păstra intimitatea familiei lor. 

Prezentatoarea TV a devenit de curând mamă pentru a doua oară. Are deja un obicei, acela de a arăta fața micuților foarte puțin sau mai deloc. Fanii sunt foarte curioși și i-au adresat vedetei întrebări în mediul online despre acest subiect.

„De ce nu îi arătați niciodată fața?', a întrebat-o internauta, pe Adela Popescu. Sinceră ca de obicei, Adela Popescu i-a răspuns imediat curioasei.  „I-am mai arătat-o. Nu vreau să exagerez doar', a fost replica Adelei Popescu.

„A-ți expune copilul și mai ales exagerat cum fac majoritatea nu înseamnă că îl iubești', a mai scris o internaută, care a venit în apărarea Adelei Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt destul de discreți în aceea ce privește viața personală, pun copiii mai presus de orice.

Adela Popescu a dezvăluit pe Instagram „dieta' miraculoasă de după naștere

Adela Popescu a slăbit mai mult de 10 kilograme în trei luni de când a devenit mămică a doua oară şi a ajuns de la 70 la 60 de kilograme încă din prima lună post-partum. Este drept că nu a acumulat foarte multe kilograme în timpul sarcinii, deşi a mâncat tot ce i-a poftim inima.

De altfel, Adela şi soţul ei, Radu Vâlcan, nu sunt prieteni buni cu dietele, iar restricţiile alimentare nu există în familia lor. Cei doi gătesc frecvent, iar printre cele mai populare postări pe Instagram sunt cele legate de mâncare.

Tocmai de aceea, Adela a postat pe Instagram o fotografie cu trei borcane cu gem și le-a arătat internauților că nu se sfiește să mănânce tot ce poftește, spre deosebire de alte proapete mămici pe care le frustrează kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter