Adevărata relație dintre Ștefan Bănică și Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin: „Nu înseamnă că nu sunt un tată bun”

Publicat pe

Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui, cu Violeta. Destul de rar cântărețul vorbește despre viața de familie, despre cei trei copii pe care îi are din relații diferite. A închis acum gura tuturor și a dezvăluit ce relație frumoasă are cu fiica lui și a Andreei Marin. 

Despre viața profesională vorbește mereu, răspunde la toate întrebările, dar despre cea personală este foarte rezervat. Ștefan Bănică a dezvăluit acum că copiii săi sunt cei mai importanți, chiar dacă nu iese la TV să vprbească despre ei.

Deși Violeta, fiica lui, locuiește cu Andreea Marin, artistul se preocupă de ea, de educația ei, chiar petrec împreună mult timp.

„Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun', a declarat Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

„Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a mai dezvăluit Ştefan Bănică.

Adevărata relație dintre Ștefan Bănică și Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin: „Nu înseamnă că nu sunt un tată bun'Adevărata relație dintre Ștefan Bănică și Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin: „Nu înseamnă că nu sunt un tată bun'

Andreea Marin și Violeta, la primul eveniment împreună. Fiica își susține în totdeauna mama

Andreea Marin a prezentat Gala Atipic Beauty ce a avut loc la București, la Palatul Parlamentului. A avut un susținător de seamă în culise, chiar fiica sa, Violeta. Cele două au strălucit, s-au încurajat una pe alta!

13 modele, persoane cu dizabilități, au urcat pe scenă în scaunul cu rotile. Andreea Marin le-a prezentat poveștile de viață în fața a 1.000 de persoane. Au demonstrat că se poate! Au job-uri stabile, au familii frumoase, au pasiuni diverse și deseori urcă pe podium la diferite concursuri la care participă.

Anul acesta a fost o ediție și mai specială pentru Andreea Marin. Fiica ei și a lui Ștefan Bănică a fost prezentă la eveniment. Violeta și-a susținut mama din culise. Cu zâmbetul pe buze și o ținută tinerească, fiica vedetei a strălucit. Nu merge des la evenimente alături de mama sa, acesta este primul, mai ales că a făcut și poze la panou.

Se pare că mama și fiica se înțeleg din ce în ce mai bine, au o relație apropiată, precum două prietene.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter