Geanina Ilieș, primele declarații despre iubitul misterios din viața ei. Prezentatoarea de la "Gospodar fără pereche" nu e singură

Publicat pe

Geanina Ilieș este împlinită pe toate planurile. Știm deja că în viața profesională totul este perfect, mai ales de când s-a aflat că noul sezonul al emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV este prezentat de ea. Iată că și pe plan personal toate merg ca pe roate, căci vedeta are iubit.

Geanina Ilieș trece printr-o perioadă destul de aglomerată. Este foarte concentrată la business-ul pe care îl deține, la fiul său care crește pe zi ce trece, la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV, și iată, chiar și la iubit.

Multă vreme, Geanina Ilieș nu a vorbit despre viața ei personală. Iată că acum a făcut declarații, a dezvăluit că este gospodină, că ea gătește de fiecare dată când are ocazia. Își face timp și pentru partenerul ei, pentru iubitul pe care l-a ținut ascuns.

„Sunt gospodină și mă mândresc cu asta! Fac mâncare, dulciuri, curățenie, spăl și cel mai tare mă relaxează atunci când calc hainele proaspăt spălate. Este unul dintre momentele în care mintea-mi zboară în toate părțile: ba la Patrick, ba la clinică, ba la emisiune, ba la iubitul meu. Da, sunt gospodină, am pereche, iubesc și sunt iubită.”, a spus Geanina Ilieș pentru Click. 

Geanina Ilieș, primele declarații despre iubitul misterios din viața ei. Prezentatoarea de la "Gospodar fără pereche" nu e singurăGeanina Ilieș, primele declarații despre iubitul misterios din viața ei. Prezentatoarea de la "Gospodar fără pereche" nu e singură

Ce copil frumos are Geanina Ilieș de la Gospodar fără pereche. Vedeta și-a crescut singură fiul. Patrick a împlinit 13 ani!

Geanina e mamă tânără, ea aducând pe lume un băiețel pe vremea când avea doar 21 de ani. Deși copilul avea patru ani când bruneta a divorțat de tatăl acestuia, aceasta s-a descurcat foarte bine în postura de mamă singură și iată că fiul ei, Patrick, a împlinit 13 ani.

Băiatul este pasionat de tenis și de actorie, așa cum a mărturisit mama lui, și, deși e aproape adolescent, este foarte apropiat de mama lui.

‘Acum, în ultima perioadă, culmea, mă așteptam să fie mai detașat de mine, dar este mai apropiat. E foarte mămos. Nu pot să vă povestesc tot ce vorbim, pentru că este deja mare, citește presa, mă vede și sunt secretele noastre, dar sunt destul de mature și sănătoase. Sunt alături de el în tot ceea ce face’, a declarat Geanina Ilieș pentru Libertatea.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter