Adevăratul motiv pentru care asistenta Emily Burghelea și-ar fi dat demisia de la Acces Direct. "I-a îmbătat pe Vulpița și Viorel și..." ce a urmat i-a scos din sărite pe șefii ei

Publicat pe

Emily Burghelea susține că și-a dat demisia de la Acces Direct, în timp ce s-a aflat că, de fapt, primise deja aviz de concediere și avea o săptămână la dispoziție să-și găsească alt loc de muncă. Se pare că blonda i-a scos din sărite pe șefii ei după ce a profitat de naivitatea cuplului Vulpița-Viorel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiecare dintre părțile implicate în acest scandal are partea ei de adevăr, însă niciodată nu este așa cum pare. Ca-n televiziune.

Surse din televiziune au declarat pentru CANCAN.ro că adevărul este cu totul altul decât cel prezentat de Emily Burghelea. Deși și-a anunțat demisia în direct, spunând că nu mai poate suporta faptul că Vulpița este bătută de Viorel, Emily Burghelea ar fi fost, de fapt, dată afară!

Citește și:

Emily Burghelea dezvăluie culisele demisiei de la Antena 1: „Vulpița a venit la mine să se plângă că Viorel o bate, avea ochiul vânăt și o vânătaie uriașă pe mână”. Ce s-a întâmplat după emisiune

Se pare că adevărul este cu totul altfel și, potrivit cancan.ro, în acest weekend, Emily Burghelea i-ar fi luat la ea acasă pe Vulpița și Viorel și ar fi petrecut câteva ore bune împreună. Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești, i-ar fi filmat și, practic, și-ar fi bătut joc de ei. Acest lucru a ajuns la urechile șefilor ei de la Acces Direct care au hotărât să o dea afară.

Adevăratul motiv pentru care asistenta Emily Burghelea și-ar fi dat demisia de la Acces Direct. "I-a îmbătat pe Vulpița și Viorel și..." ce a urmat i-a scos din sărite pe șefii eiAdevăratul motiv pentru care asistenta Emily Burghelea și-ar fi dat demisia de la Acces Direct. "I-a îmbătat pe Vulpița și Viorel și..." ce a urmat i-a scos din sărite pe șefii ei

Emily Burghelea ar fi primit deja preaviz de concediere când și-a dat demisia în direct

Așadar, în momentul în care șefii din Antenă au aflat ceea ce a făcut blondina în weekend s-ar fi supărat teribil și i-ar fi spus acesteia că primește preaviz de concediere o săptămână, pentru a avea timp să-și găsească un nou job. Simțindu-se cu musca pe căciulă și dorind să iasă basma curată din această poveste, Emily Burghelea s-ar fi răzbunat și a anunțat, luni seară, că își dă demisia, motivând că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpiță.

Colegul său de la Acces Direct o contrazice pe Emily

Reporterul special al emisiunii Acces Direct, Radu Rotaru, a povestit, într-un live făcut pe pagina sa de Instagram că într-adevăr, blonda a fost dată afară.

„Emily a fost dată afară. Și… da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu.

Citește și: Emily Burghelea continuă atacul către Acces Direct! Noi declarații grave despre ce se întâmplă spatele camerelor: 'O păcălește pe Vulpița cu locul de asistentă ca să mușamalizeze toată situația'

Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de Acces Direct să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu. Vreți să avem altă asistentă la Acces Direct? Nu vreți să fie și un asistent, să se deschidă porțile pentru un asistent? Emily nu a avut demnitate față de noi. Emily e prietenă… sau așa consideram eu. Orice femeie care vrea să se scoată dintr-o situație se transformă într-un înger păzitor. Asta s-a întâmplat și în cazul ei, i-am zis și după emisiune, nu e nimic de ascuns. Repet, nu a demisionat.

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni', a spus Radu Rotaru, în live-ul de pe contul lui de Instagram.

Citește și:

Scandal la Acces Direct… pe bune! Emily Burghelea și-a dat demisia și a făcut o dezvăluire halucinantă: „Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă?” Cum a reacționat prezentatoarea TV

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter