Adevărul despre starea de sănătate a Cristinei Țopescu: “A suferit de despresie după moartea tatălui ei, dar își revenise!”

Publicat pe

Sunt mulți cei care pretind că i-au fost prieteni Cristinei Țopescu, puțini cei care au vorbit cu ea, în ultimele zile de viață. Printre aceștia puțini se numără și Mihaela Nunweiller, fiica fostbalistului Lică Nunweiller, care a postat un mesaj cutremurător pe pagina ei de Facebook, după anunțul decesului Cristinei Țopescu.

Da, din păcate este adevărat! Cristina Țopescu a murit singură, iar Mihaela Nunweiller, buna ei prietenă, a fost singura care a exprimat public acest regret, printr-o postare care spune tot adevărul despre viața și starea psihică a regretatei vedete, din ultimii ani. Mai exact de când a trecut în neființă tatăl ei, faimosul commentator sportive Cristian Țopescu.

Am lăsat-o singură cu toții. Și eu am lăsat-o singură de Sărbători. Și nu o să mi-o iert niciodată, dar niciodată. Și nu o să-i iert nici pe cei din familia ei, se știu ei. Sunt ăia care n-aveau nevoie de ea și care o sunau doar o dată pe an. Să ne fie rușine tuturor celor care am cunoscut-o și am lăsat-o să moară că un câine părăsit. Tocmai pe ea, ea care n-a părăsit niciodată nici măcar un câine. Că-mi vine să-mi smulg părul din cap de durere și de furie și de dispreț pentru toți cei care am lăsat-o singură', a declarat Mihaela.

Avea tristeți legate de familia ei!

Au fost zvonuri că fosta prezentatoare TV ar fi superit de depresie și chiar s-a inițiat ideea sinuciderii. Tot Mihaela a făcut lumină și în acest caz: Cristina nu avea depresie! Să fie clar! Da, mi-a spus că a suferit de depresie după moartea tatălui ei, dar era bine și se vedea asta, chiar era bine. Am povestit opt ore neîntrerupt, am râs, era veselă, avea și tristețile firești unui om cu suflet atât de frumos și sensibil, nu avea depresie și nici semnele unei depresii! Lua tratament pt depresie, cum se spune, dar era un tratament ușor, chiar am vb despre asta și i-am spus că așa am reușit și eu să trec peste plecarea mamei mele, ajutată de medicamente, dar în doză foarte mică. Și ea mi-a spus că este bine. Și se vedea și simțea că este bine! Avea tristeți ca noi toți, avea tristeți legate de familia ei, de neputința ei de a ajuta toți câinuții, îi laudă pe prietenii ei și era bine. Chiar era bine și volubilă și energică”, a adăugat Mihaela.

Visa să se retragă în provincie

„La 4 dimineața, când am condus o la mașină, mi-a arătat portbagajul ei plin de mezeluri, mâncare pentru căței și am stat și acolo în stradă să-mi povestească cum stă să desfacă plasticul și pielița de pe mezeluri și că trebuie să aibă grijă că să nu i se înece câinuții și că pielea de pe mâini i s-a înăsprit de la sarea din mezeluri și chiar m-a mângâiat că să mi arate. Am stat minute bune îmbrățișate și fericite că aveam un vis de împlinit, l-a văzut pe portar, i-a mulțumit pentru locul de parcare și a început să facă manevre ca să iasă din parcare. A lăsat geamul jos și am mai stat cinci minute să vorbim, ea în mașină și eu lângă. I-am spus să mă sune când ajunge acasă. Mi-a scris pe Whats App. Era fericită, se simțea și din mesaj. Era bine, Criss era bine și aveam planuri împreună, să ne mutăm, să ne trăim bătrânețea în frumos și pace și departe de tot urâtul care ne înconjoară aici!', a povestit Mihaela.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter