Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

Publicat pe

Adi Nartea, din serialul Vlad, a devenit recent tată pentru a doua oară. Actorul a postat recent primele fotografii cu micuța sa, după ce a devenit pentru a doua oară tată de fată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adi Nartea, protagonistul din Vlad, a devenit tată de fată pentru a doua oară, iar astăzi și-a adus fetița acasă. Atât mama, cât și bebelușul se simt excelent, iar fericitul tată a ținut să împărtășească minunata veste cu fanii săi de pe contul de socializare.

Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușulAdi Nartea a devenit tată pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

Adi Nartea a devenit tată de fată pentru a doua oară

Adi Nartea și soția lui, Alina, au primit cel mai frumos mărțișor azi, de 8 martie, când actorul a sărbătorit pentru prima oară Ziua Femeii alături de cele trei fete ale sale, acasă… Dar și alături de fanii săi, cu care a împărtășit acest moment emoționant.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.

Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!', a scris Adi Nartea pe contul de socializare.

Citește și: Drama neștiută a lui Smiley. Tatăl lui a suferit un atac cerebral, iar familia i-a ascuns:„Am început să plâng

Citește și: Cum a pierdut Maria Ciobanu toată averea, pe vremea lui Ceaușescu.A luat-o de la zero și a strâns câteva milioane de euro

Citește și: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

Cum a aflat Adi Nartea că soția lui e însărcinată

Într-un interviu emoționant pentru VIVA!, Adi Nartea, protagonistul din Vlad, a povestit modul inedit prin care soția sa l-a anunțat că va deveni tată pentru a doua oară.

„La telefon, mi-a trimis poza pe WhatsApp cu testul de sarcină. Eu eram la filmări  și am văzut poza în rulotă, când mă schimbam pentru următoarea secvență. A fost cu o bucurie mare, conținută însă de toate gândurile prezentului. Faptul că nu ne-am așteptat, că aveam alte planuri, că nici prin cap nu ne trecea… Am zâmbit și deja amândoi știam cum o să o/îl cheme”, mărturisea Adi Nartea cu puțin timp înainte de a deveni tată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter