Drama neștiută a lui Smiley. Tatăl lui a suferit un atac cerebral, iar familia i-a ascuns: "Am început să plâng"

Publicat pe

Smiley pare să fie mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum îi spune și numele de scenă. Dar artistul a ascuns multă vreme o dramă care s-a petrecut în familia lui. Acum, cântărețul a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul în care tatăl lui a făcut un atac cerebral.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul a fost invitatul lui Damian Drăghici, la podcastul acestuia. Aici, prezentatorul Românii au Talent și-a deschis sufletul. Așa au putut afla și fanii lui ce se ascunde în trecutul familiei sale. Melodia Confesiune este una dintre cele mai emoționante piese lansate de Smiley.

Puțini știau însă care este adevărata poveste din spatele acestei melodii. Iubitul Ginei Pistol a afirmat, de-a lungul timpului, că este un cântec extrem de important pentru el, dar fără să ofere mai multe detalii. Refrenul a fost scris de Smiley când se afla în America, după ce a aflat că părintele său a făcut atac cerebral.

Drama neștiută a lui Smiley. Tatăl lui a suferit un atac cerebral, iar familia i-a ascuns: "Am început să plâng"Drama neștiută a lui Smiley. Tatăl lui a suferit un atac cerebral, iar familia i-a ascuns: "Am început să plâng"

Drama neștiută a lui Smiley. Tatăl a suferit un atac cerebral

Smiley era plecat în Statele Unite ale Americii de aproximativ două luni și jumătate. Într-o zi, a discutat cu mama lui, dar a simțit că este ceva în neregulă.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley.

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă: 'Nu are nasul meu, deci e ok!'

Citește și: E Smiley pregătit să devină tată? A răspuns la această întrebare după 4 ani de relație cu Gina Pistol: 'Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții'

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor. Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Prima reacție a artistului a fost să se ducă în camera lui și să plângă în hohote. Atunci a simțit un impuls de a scrie versuri pentru melodie. Așa s-a născut una dintre cele mai emoționante piese din cariera sa.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: 'Scrie, scrie, scrie!'. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: 'Imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des', a adăugat Smiley.

Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol

Recent, prezentatorul Românii au Talent a discutat pentru prima oară public despre posibilitatea de a se căsători cu Gina Pistol. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară, iar o căsnicie ar fi tot o premieră pentru amândoi.

„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. Nu exclud căsătoria’, a spus Smiley, luând prin surprindere pe toată lumea.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi‘, a mai povestit Smiley.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter