E Smiley pregătit să devină tată? A răspuns la această întrebare după 4 ani de relație cu Gina Pistol: "Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții"

Publicat pe

După ce relația dintre el și Gina Pistol nu mai este un secret pentru nimeni, fanii se întreabă acum când se va decide Smiley să-și întemeieze o familie și mai ales dacă are de gând să devină curând tată. Iată ce a răspuns artistul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Smiley a fost multă vreme unul dintre cei mai vânați burlaci din showbizul autohton, însă de 4 ani are o relație cu Gina Pistol, în privința căreia a fost multă vreme extrem de discret. Dat fiind că are 36 de ani, iar Ginei, care a își dorește de multă vreme copii, îi ticăie deja ceasul biologic, fanii speră la o veste bună din partea artistului.

Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii

Cu siguranță, la fel de nerăbdător să-l vadă tătic este și bunul său prieten Pavel Bartoș, care are deja trei copii și căruia Smiley i-a botezat una dintre fetițe. Iată ce a răspuns artistul despre copii și planurile sale de viitor într-un interviu pentru Libertatea, când a fost întrebat dacă este pregătit să devină tată…

„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta. Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile”, a declarat Smiley.

Gina, declarație de dragoste pentru Smiley în direct!

Până acum evitau să se afișeze împreună, cu toate că fanii erau la curent cu relația lor. În ultima perioadă, însă, cei doi postează fotografii împreună, chiar și filmulețe. În ultimul dintre acestea, Smiley se lasă pe mâinile partenerei sale pentru a fi tuns.

Gina nu ezită să-i facă iubitului ei declarații de dragoste public, dialogurile live dintre ei fiind extrem de savuroase, spre deliciul fanilor.

‘Sunt acasă, te aștept să vii. Aa… suntem mai mulți? Credeam că mă suni așa să vezi ce mai fac. Sunt de 3 săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc. Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam. Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Aia de ieri. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc! Hai acasă!’, a spus Gina Pistol.


Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter