Adina Buzatu nu merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. A dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie

Publicat pe

Adina Buzatua dezvăluit că nu va merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Bună prietenă a regretatului creator de modă, Adina a fost la priveghiul acestuia, dar la funeraliile de astăzi nu poate participa. A scris un mesaj dureros și emoționant. 

Vedeta a explicat care este motivul pentru care a luat această hotărâre.

„Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun și talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potentat de interpretări, supoziții, ipoteze, declarații, păreri mai mult sau mai puțin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în neființă și să întețească durerea celor care l-au iubit.

Pur și simplu nu pot să mă uit în ochii mamei lui care cu greu îndură pierderea unicului fiu și care s-a abținut de la orice declarații în speranța că va putea să își ia rămas bun în liniște și demnitate. 

Om fiind, Răzvan nu a fost lipsit de greșală, dar care dintre noi este? Cine suntem noi, oamenii, să ne judecăm semenii? Mă rog la Dumnezeu să ne dea înțelepciunea de a luă lucrurile că atare, de a lasa organele abilitate să facă ancheta și de a-l păstra pe Răzvan în memoria noastră pentru ceea ce a fost că om și pentru talentul lui ieșit din comun. Te voi purta în suflet mereu, dragule! Îmi pare atât de rău…', a anunțat Adina Buzatu.

Creatorul de modă va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Progresul din București.

Răzvan Ciobanu, cel mai spectaculos show de modă din România: imagini uitate de acum 10 ani!

Mulți au uitat, însă Răzvan Ciobanu a fost, timp de aproape un deceniu, cel mai râvnit creator de modă din România. Totul se întâmpla în perioada 2000-2010, show-ul susținut de el la sfârșitul anului 2008, în Clubul Fratelli, fiind cel mai spectaculos show de modă organizat în România. Toate vedetele au venit ca să-l susțină, Andreea Raicu a fost mireasa colecției, iar Răzvan a fost aplaudat la scenă deschisă.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter