Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: "Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă..."

Publicat pe

Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni. La 66 de ani, Adrian Daminescu suferă de o boală teribilă – artistul are cancer la plămâni și, cu toate acestea, continuă să fumeze… Artistul spune că boala te învinge doar dacă crezi în ea și, mai mult, este decis să revină pe scenă, după ce a fost supus tratamentului specific acestei boli. Iată ce sfaturi le dă celor care se confruntă cu aceeași afecțiune cumplită!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni. S-a retras de pe scenă încă de anul trecut din cauza problemelor de sănătate, dar nimeni nu a bănuit că Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni. Artistul, în vârstă de 66 de ani, nu se lasă însă învins de boală și este decis să revină pe scenă. Mai mult, nu a renunțat nici la fumat și este convins că atât boala, cât și vindecarea vin de la cap.

Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: "Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă..."Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: "Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă..."

Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni

Vocea sa caldă, baritonală, nu a fost uitată nici acum de fani, la fel și piesele sale, printre care se numără hituri ca Și m-am îndrăgostit de tine, Eu te voi iubi sau Flori pentru voi. Dacă în ultimii ani a cântat cu precădere pe scena Circului Metropolitan, al cărui director a fost, de ceva vreme reputatul artist a renunțat la scenă, la recomandarea medicilor. Din păcate, Adrian Daminescu suferă de cancer, însă tratează această provocare majoră din viața lui cu optimism. Mai mult, recent a decis să dezvăluie cu ce se confruntă.

 „Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte', a dezvăluit artistul pentru Impact.ro.

Citește și: Cum arată fiica lui Adrian Daminescu. Locuiește în America și a profesat ca model

Citește și: Adrian Daminescu, atac la frumoasele cu visuri de artiste

Citește și: Cântăreţul Mircea Rusu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Fostul primar a ajuns după gratii pentru complicitate la delapidare

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. Are pătrățele pe abdomen, la 45 de ani: „Secretul…’

În pofida diagnosticului primit, artistul nu a renunțat la fumat și le transmite un mesaj celor care se confruntă cu acceași afecțiune.

„Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea', a mai spus artistul pentru sursa menționată.

Artistul a fost înlăturat de la conducerea Circului

Cu doar câteva luni înainte de a se confrunta cu probleme grave de sănătate și a se retrage de pe scenă, Adrian Daminescu a mai primit o lovitură… Artistul a fost înlăturat de la conducerea Circului din București chiar în luna în care a împlinit 65 de ani. Mai mult, la vremea respectivă, artistul a dezvăluit că nu i-u fost oferite explicații în urma acestei decizii surprinzătoare.

„Cineva nu m-a mai dorit, cel mai probabil în funcția pe care am deținut-o timp de aproape un an. Nu cunosc cine a decis înlocuirea mea. Nu am cerut, dar nici nu mi s-au oferit explicații. Așa că nu știu a vă oferi, la rândul meu, explicații. Ce mi s-a reproșat, ce am făcut, bine sau rău, pe durata mandatului meu, nimic din toate astea nu mi s-au adus la cunoștință.

Totul s-a consumat repede. A sosit o hârtie oficială de la Primărie cu ordinul de schimbare al directorilor și s-a trecut la punerea ei în practică. Asta a fost tot!’, a dezvăluit Adrian Daminescu, pentru Playtech-Impact.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter