Adrian Minune și Tzancă Uraganu, petrecere oprită de Poliție! Cei amenzi au primit cei doi maneliști care au încălcat legea

Publicat pe

Adrian Minune și Tzancă Uraganu au fost recent protagoniștii unei petreceri care s-a lăsat cu amenzi usturătoare, după ce a fost oprită de oamenii legii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune și Tzancă Uraganu au animat, zilele trecute, o petrecere în sectorul 6 al Capitalei, unde numărul de participanți contravenea regulilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile”

Adrian Minune și Tzancă Uraganu, printre cei 11 contravenienți

Poliția s-a sesizat și a mers la adresă, unde contravenienții au fost amendați cu nu mai puțin de 38.500 de lei. La final însă, oamenii Adrian Minune. Tzancă Uraganu și oamenii legii nu au scăpat ocazia de a se fotografia împreună…

„Polițiștii Secției 20 acționând pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS COV-2 au identificat un eveniment privat aflat în desfășurare într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6.

La acest eveniment, polițiștii au identificat 11 persoane care au fost sancționate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice', se arată în comunicatul Poliţiei Bucureşti, citat de Antena 3.

Adrian Minune și Tzancă Uraganu, petrecere oprită de Poliție! Cei amenzi au primit cei doi maneliști care au încălcat legeaAdrian Minune și Tzancă Uraganu, petrecere oprită de Poliție! Cei amenzi au primit cei doi maneliști care au încălcat legea

Contravenienții nu se sperie de amenzi…

În condițiile în care numărul de cazuri de coronavirus este tot mai mare pe zi ce trece, iar sistemul sanitar este aproape în colaps, paradoxal, crește și numărul celor care nu înțeleg că de respectarea regulilor de prevenție ține ieșirea din criză și eradicarea bolii. Recent, oamenii legii au intervenit și în sectorul 5, unde nu mai puțin de 32 de persoane se distrau la o petrecere privată.

În urma intervenției poliției, toți participanții au plecat, iar organizatorii au fost sancționați cu suma de 3.500 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor Legii 55 din anul 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 .
De asemenea participanții au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei'
, se arată în comunicat DGPMB.

Îîn urma tuturor verificărilor, au fost aplicate peste 750 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 197.000 lei.

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen”/ EXCLUSIV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter