Adrian Mutu a devenit tată pentru a 4-a oară. Prima fotografie cu bebeluşul!

Publicat pe

În această dimineaţa, fostul fotbalist Adrian Mutu a devenit tată pentru a 4-a oară, soţia lui Sandra aducând pe lume primul copil al cuplului, un băieţel.

 

Fericitul tătic a postat prima fotografie cu fiul lui direct din sala de naşteri, Adrian Mutu ţinându-şi băieţelul în braţe.

 

Copilul care se va numi Tiago Adrian, a cântarit 3,6 kg şi a măsurat 53 de cm, după cum a anunţat tatăl lui: „La ora 07.44!! TIAGO ADRIAN MUTU…3.6kg / 53cm' a fost mesajul lui Adrian, care a primit numeroase felicitări.

 

❤❤❤❤❤La ora 07.44!! TIAGO ADRIAN MUTU…3.6kg / 53cm

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

 

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au căsătorit civil de Valentines Day, exact în ziua în care au împlinit 2 ani de relaţie, iar în această vară urmează şi nunta.

 

Adrian Mutu în vârstă de 38 de abu mai are alţi 3 copii, un băiat, Mario, de 14 ani,  din căsătoria cu Alexandra Dinu, si două fetiţe, Adriana (10 ani) şi Maya (8 ani) născute în timpul căsătoriei cu Consuelo.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter